Apple er Full ZombieLoad Fikse Reduserer Ytelsen med Opp til 40%

0
117

Av

Phillip Tracy

|
Mai 15, 2019 05:07 pm

  • MER

Hvis du ikke har lest nyheten ennå, annet sett av ødeleggende feil ble oppdaget på Intel Cpuer som gjør det mulig for hackere å stjele personlig data, inkludert web-surfing historie, passord og krypteringsnøkler.

Ofte referert til som ZombieLoad (eller Microarchitectural Data Prøvetaking av Intel), sikkerhet utnytte er faktisk fire forskjellige angrep, alle med samme mål av nabbing dine sensitive data.

Hvis dette høres kjent ut, så er det fordi ZombieLoad er svært lik Spekter og Meltdown, bortsett fra disse nye sårbarheter som ikke var avdekket av journalister før en samordnet formidling av Apple, Google, Microsoft og Intel var planlagt, forlater dem nok tid til å få flekker ut til å forsvare seg mot feil.

Imidlertid, software updates kommer til mac os, Windows og Chrome OS kan ikke være nok for noen brukere. Etter å ha gitt ut sikkerhetsoppdateringer i macOS Mojave 10.14.5, Apple publisert en støtte side forklarer at den eneste måten å fullstendig redusere ZombieLoad er å deaktivere CPU hyper-threading. Gjør det imidlertid kunne redusere systemets ytelse med opp til 40%, i henhold til Apples egen intern testing.

MER: ZombieLoad Angrep Kan Påvirke Alle Intel Cpuer Siden 2011: Hva skal du Gjøre Nå

Hyper-threading er en teknikk som brukes av Intel som deler en fysisk kjerne til to virtuelle kjerner, eller tråder. Dette resulterer i betydelige ytelsesforbedringer, særlig når du kjører CPU-intensive programmer eller programmer. Når den er slått av, er maskinen må stole på sin fysiske kjerner.

zombieload

 

Kreditt: Michael Schwartz/Twitter

Det er motstridende argumenter om hyper-threading skal være deaktivert på alle datamaskiner som er berørt av feilen, som inkluderer de med en Intel-brikke fra 2011 eller senere. (Intel sier feilen påvirker ikke noen 8. Gen og 9. Gen Cpuer; forskerne som oppdaget ZombieLoad og sine tre relaterte sikkerhetsproblemer uenig.)

Intel spesifikt sa at det ikke anbefale å deaktivere hyper-threading på grunn av ulike faktorer som påvirker sikkerheten av individuelle brukere. Google, på den annen side, er å deaktivere hyper-threading standard på Chrome OS 74, som ble lagt fram tidligere denne måneden. Microsoft, som Apple, anbefales også deaktivere funksjonen for ytelse for trygghet, selv om det overlatt det til brukernes skjønn.

Apple oppgir at brukere med “datamaskiner ved forhøyet risiko, eller som driver ikke-godkjente programvaren på Mac-en” (“ikke-klarerte: kan bety programmer tilgjengelig i Mac App Store) kan eventuelt deaktivere hyper-threading. Mens selskapet ikke angi hvem som innebærer, som vi mistenker offentlige tjenestemenn, ledere eller noen med sensitiv data som hackere kanskje ønsker å få sine hender på ville falle inn under den kategorien.

Hvis du er i denne gruppen, eller du ønsker å være ekstra forsiktig, kan du følge disse trinnene for å deaktivere hyper-threading på din Mac. Merk, denne metoden er bare tilgjengelig for datamaskiner som kjører macOS Mojave, High Sierra og Sierra.

Hvordan å deaktivere hyper-threading på din Mac

1. Slår av og starter datamaskinen din på Mac for så umiddelbart å trykke Command+R eller annen macOS Recovery-tasten på tastaturet.

Image from iOS (3)

2. Velg Terminal fra Verktøy-menyen fra menylinjen.

Image from iOS (2)

3. Skriv inn følgende kommando i Terminal): nvram-boot-args=”cwae=2″

Image from iOS (1)

4. Trykk tilbake og deretter skriver du inn: nvram SMTDisable=%01

Image from iOS

5. Fra Apple-menyen, trykker du på Start på nytt.

Forfatter-Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Bærbar pc Mag, hvor han omtaler bærbare datamaskiner og dekker den nyeste industri nyheter. Etter endt utdannelse med en journalistikk grad fra University of Texas i Austin, Phillip ble en tech reporter på den Daglige Punktum. Det han har skrevet anmeldelser for et utvalg av gadgets og dekket alt fra sosiale media trender til cybersecurity. Før det var han skrev for RCR Trådløs Nyheter og NewBay Media. Når han ikke fiksing og triksing med enheter, kan du finne Phillip å spille spill, lese, lytte til indie-musikk eller ser på fotball.
Phillip Tracy,