En Google-Docs Trick, Der Vil Spare Dig et Ton af Tid

0
252

Ved

Henry T. Casey

|
Marts 8, 2019 11:00 am

  • MERE

I alle disse år, jeg var at skabe nye Google Docs som en clueless pleb, åbner Google Drev, klikke på Ny og derefter vælge Google Doc. Slår ud, der er en meget nemmere måde at gøre det på.

Google-Docs-Trick-001

Du skal blot åbne en ny fane i Chrome, og skriv “doc.nye” og slå tilbage, og du har fået dig et nyt, tomt dokument i Google dokumenter. Fantastisk, ikke? Det er den slags simple trick, der vil forlade du overrasket, imponeret og slags irriteret over, at du ikke vidste det allerede.

Jeg fandt ud af om dette for et par måneder siden, men spidsen dukkede op igen i en tweet fra Amanda Mull, en forfatter på Atlanten. Spørg rundt i dit kontor, og sprede den viden og marvel på at overraske dine kollegaers ansigter, som du viser dem, hvor nemt det er at gøre.

MERE: Hvordan til at Konvertere Word Dokumenter til Google Docs

Lignende sætninger ” – ark.nye” og “slides.nye” virker også, hvis du er et regneark cruncher eller præsentation maestro. For forfattere, men dette simple trick, der gør det super nemt at få skriftligt i forvejen, så du ikke risikerer at miste den idé om dit sind.

Endnu vigtigere er, kan du bruge disse oplysninger til at oprette en Ny Doc bogmærke. Bare højreklik på bogmærkelinjen, og vælg Tilføj Side og sæt URL-adressen til “doc.nyt” — uden anførselstegn, selvfølgelig.

Finde noget mere cool GDocs tricks? Lad mig vide via e-mail på henry.casey@futurenet.com. Jeg ville elske at tjekke dem ud og dele den rigdom.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • Hvordan til at Spore Ændringer i Google Dokumenter
  • Hvordan til at Bruge Google Docs – Tips for Begyndere og avancerede Brugere
  • Hvordan til at Oprette en Brugerdefineret Skabelon i Google Docs

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,