Verdens Første 4K Chromebook Er Nu Kun dkk 675

0
64

Ved

Louis Ramirez

|
Februar 13, 2019 10:45 am

  • MERE

Skridt til side, Google. Der er en ny Chromebook king i byen. I det mindste på papiret.

I en begrænset periode, Lenovo har sin Yoga 4K Chromebook til salg for $674.99 via kupon koden “LENOVO7”. Det er $25 rabat og en af de mindst dyre 4K-computere, vi har set i over et år.

Køb Lenovo 4K Chromebook

lenovo chromebook 4k lid Som du kan fortælle fra sin pris, Yoga Chromebook er ikke din gennemsnitlige Chromebook. Det packs en 1,6 GHz Core i5-8250U quad-core CPU, og 15.6-tommer 4K-multi-touch-IPS skærm, 8 gb RAM og 128 GB SSD. Ved sammenligning, base Google Pixebook koster $849 (til salg) og ikke sport en 4K-skærm.

Lenovo ‘ s 2-i-1 er klædt i anodiseret aluminium med en Midnat Blå finish. Det tilbyder to USB-C-porte, en microSD card slot, USB 3.0. Brugere kan også få adgang til Google Play Butik, og deres apps direkte fra deres bærbare computer. Det betyder, at du har hurtig adgang til Google Play Music, Google Billeder, Google Hangouts, og meget mere.

Med hensyn til batteriets levetid, Yoga Chromebook er vurderet som giver op til 10 timer. Ophold tunet, som vi sætter verdens første 4K Chromebook til test i vores kommende revision.

  • Bedste Bærbar Tilbud i februar 2019