Världens Första 4K Chromebook Är Nu Bara $675

0
50

Av

Louis Ramirez

|
Februari 13, 2019 10:45 am

  • MER

Steg åt sidan till Google. Det är en ny Chromebook-kung är i stan. Åtminstone på pappret.

För en begränsad tid, Lenovo har sin Yoga 4K Chromebook säljas för $674.99 via kupong koden “LENOVO7”. Det är $25 rabatt och en av de minst dyra 4K bärbara datorer vi har sett på över ett år.

Köpa Lenovo 4K Chromebook

lenovo chromebook 4k lid Som du kan berätta med sitt pris, Yoga Chromebook är inte din genomsnittliga Chromebook. Det rymmer en 1.6 GHz Core i5-8250U quad-core CPU, för 15,6-tums 4K multi-touch och IPS-skärm, 8GB RAM samt en 128GB SSD. Som jämförelse, Google base Pixebook kostar $849 (på rea) och inte sport en 4K-tv.

Lenovo ‘ s 2-i-1 är klädd i anodiserad aluminium med en midnattsblå finish. Det finns två USB-C-portar, en microSD-kortplats och USB 3.0. Användare kan också få åtkomst till Google Play Store och deras appar direkt från sin bärbara dator. Det innebär att du har snabb tillgång till Google Play Music, Google Bilder, Google Hangouts, och mer.

När det gäller batteritid, Yoga Chromebook är klassad som ger upp till 10 timmar. Håll ögonen öppna så vi satte världens första 4K Chromebook till testet i vår kommande recension.

  • Bästa Laptop Erbjudanden i februari 2019