Hvordan at Få Chrome Nye Temaer (Herunder Mørke Tilstand)

0
65

Ved

Henry T. Casey

|
Februar 13, 2019 05:07 am

  • MERE

Chrome, endelig, fået en Mørk Tilstand. Eller i det mindste det er, hvad det ligner.

Screen Shot 2019-02-13 at 9.42.54 AM

Nye temaer, der uploades på Feb. 11, krediteret til “Chrome-teamet” giver dig mulighed for at male browser sort, gul, skifer blå, rosa og mange flere nuancer. Disse temaer ikke kun justere farven på menu barer og grænseflade, men også slag et lag af farve til standard Google startside.

Hvorvidt dette er sandt, Mørke Tilstand, der var rygter om, for Chrome sidste måned (Jan. 2019) skal bestemmes. Hvis sådan en Mørk Mode er på vej, ville det være mere end velkommen, da Jet Black tema ikke ændre farverne på dine menuer. Tilføjelse af temaet er relativt enkel, men et skifte dem kunne være lettere. Her er hvad du behøver at vide:

Sådan bruger du Chrome temaer

1. Naviger til https://chrome.google.com/webstore/category/themes?hl=en.

00

 

2. Vælg et tema.

02

3. Klik på Føj til Chrome.

03

4. For at skifte til et andet tema, skal du gentage trin 1, 2 og 3.

5. For at vende tilbage til standard, gå til chrome://settings/udseende, og klik på “Nulstil til standard.”

054

Tillykke, du har fået magt til at farve Krom baseret på dine præferencer.

  • Bedste Chromebook: Anmeldelser Og Sammenligninger

 

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,