Hvordan å Få Chrome Nye Temaer (Inkludert Mørk Modus)

0
57

Av

Henry T. Casey

|
Februar 13, 2019 05:07 am

  • MER

Chrome, endelig, fikk en Mørk Modus. Eller i det minste det er det det ser ut som.

Screen Shot 2019-02-13 at 9.42.54 AM

Nye temaer som er lastet opp på Feb. 11, kreditert “Chrome team” du kan male nettleseren svart, gul, blå-grå, blå, rosa rosa og mange flere nyanser. Disse temaene ikke bare justere farge på menyen, barer og grensesnitt, men også dask på et lag av farge til standard Google-startsiden.

Hvorvidt dette er sant Mørk Modus, som ryktes for Chrome siste måned (Jan. 2019) er ikke bestemt. Hvis en så Mørk Modus kommer, vil det være mer enn velkommen, som Jet Black temaet ikke endre fargene dine menyer. Legge til temaet er relativt enkel, men slår dem kunne være enklere. Her er hva du trenger å vite:

Hvordan du bruker Chrome-temaer

1. Naviger til https://chrome.google.com/webstore/category/themes?hl=en.

00

 

2. Velg et tema.

02

3. Klikk på Legg til i Chrome.

03

4. Å bytte til et annet tema, gjentar du trinn 1, 2 og 3.

5. For å gå tilbake til standard, går du til chrome://settings/utseende, og klikk på “Tilbakestill til standard.”

054

Gratulerer, du har fått makt til å farge Krom basert på dine preferanser.

  • Beste Chromebook: Vurderinger Og Sammenligninger

 

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,