Hur Får Chromes Nya Teman (Inklusive Dark Mode)

0
47

Av

Henry T. Casey

|
Februari 13, 2019 05:07 am

  • MER

Chrome, slutligen, fick en Mörk Läge. Eller åtminstone det är vad det ser ut som.

Screen Shot 2019-02-13 at 9.42.54 AM

Nya teman som laddas upp på Februari. 11, krediteras i “Chrome-teamet” kan du måla webbläsare svart, gul, skiffer blå, rosa ros och många fler nyanser. Dessa teman inte bara justera färg i menyn barer och gränssnitt, men också slå ett lager färg standard Googles startsida.

Huruvida detta är sant Mörka Läget som det ryktas om i Chrome den senaste månaden (Jan. 2019) är att bestämmas. Om en sådan Mörka Läget är på väg, det skulle vara mer än välkommet, som Jet Black tema inte ändra färger på dina menyer. Lägga till temat är relativt enkelt, men att byta dem kunde vara enklare. Här är vad du behöver veta:

Hur man använder Chrome teman

1. Navigera till https://chrome.google.com/webstore/category/themes?hl=en.

00

 

2. Välj ett tema.

02

3. Klicka på Lägg till i Chrome.

03

4. Att byta till ett annat tema, upprepa steg 1, 2 och 3.

5. För att återgå till standard, navigera till chrome://settings (inställningar/utseende och klicka på “Återställ till standard.”

054

Grattis, du har makten att färg Krom baserat på dina önskemål.

  • Bästa Chromebook: Recensioner Och Jämförelser

 

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry är en erfaren skribent på Laptop Mag, som omfattar säkerhet, Apple och operativsystem. Innan han började på Laptop Mag — där han själv beskrev Sällsynta Oreo Expert — han över mjuk-och hårdvara för TechRadar Pro, och intervjuat konstnärer för Patek Philippe Internationell Tidskrift. Du kan hitta honom på din lokala pro wrestling händelser, och undrar varför Apple bestämde sig för att dumpa sin MagSafe-adaptrar.
Henry T. Casey,