Store Chromebook Opdatering Tilføjer Android-Pie og Google Assistant (Rapport)

0
49

Ved

Henry T. Casey

|
Februar 11, 2019 04:47 am

  • MERE

En stor ny opdatering — Chrome OS-72 — tager flagskib Google-funktioner til mere Chromebooks. Specielt, det er version 72.0.3626.97 af Chrome OS, som i henhold til en rapport, bringer Google Assistent og Android 9 Pie til at vælge enheder.

GoogleSlate

Mærkeligt, denne nyhed er det ikke bliver fremmet af Google selv, som udgivelsesbemærkningerne du må ikke pakke at tidbit. I stedet, vi er ved at lære det fra AboutChromebooks.com som bemærker, at Android 9 Pie er en overraskelse kvikke i denne nye opdatering, som også bager i Google-Assistent, der vil ikke være begrænset til kun Google ‘ s egne Pixelbook og Pixel Skifer.

MERE: Skal jeg Købe en Chromebook? Købe Vejledning og Rådgivning

I stedet, det ser ud til, at disse Chrome 72 frynsegoder er rullende ud til at vælge enheder, og du kan lære om hvordan det påvirker din maskine ved at åbne Om Enhed.

En anden vigtig funktion, der kommer med Chrome 72 er eksterne drev support for Android apps. Det betyder, at du kan få adgang til filer fra dit tilbehør i apps emuleret via Google Play butik. Selv Pixel Skifer, under min test, der mangler denne evne.

Udgivelsen bemærker også, at “Chrome-browser, der er optimeret til touchscreen-enheder i tablet-tilstand.” Vi håber, at dette svarer til en reduceret stamme, som Google blev efter sigende arbejder på.

  • Bedste Chromebook: Anmeldelser og Sammenligninger

 

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,