Alienware Area-51 Teardown Afslører Imponerende Opgraderingsmuligheder

0
64

Ved

Phillip Tracy

|
Februar 8, 2019 07:33 am

  • MERE

Dell billethajer sin kraftfulde nye gaming laptop, Area 51, som en desktop udskiftning på grund af sin enestående opgraderes chassis. Nu ved vi, hvad der gemmer sig under bugen af dyret tak til vores venner på Tom ‘ s Hardware, der dissekeret maskinen og fik et kig på sin CPU, GPU, harddisk og RAM.

Tom ‘ s Hardware redaktør Andrew Freedman tvunget bunden låget af maskinen ved hjælp af en skruetrækker, en spudger og nogle pincet.

MERE: Alienware Area-51 – Fuld Anmeldelse

At relativt enkle trin afsløret fire kortpladser, som understøtter op til 64GB RAM. Ved siden af hukommelsesmoduler var en 2,5-tommers harddisk -, batteri-og trådløse kort.

Hvad gør Området-51m helt unikt, er muligheden for at opgradere processor og grafikkort. Men det kræver en smule mere knofedt; Der er en række af sarte komponenter, er du nødt til at fjerne for at komme til CPU-og GPU-efter at tage ud rumskib-lignende bagerste i/O-cover og en plastskal, der beskytter bundkortet.

For en trin-For-trin-guide, kan du tjekke Tom ‘ s Hardware er teardown. Vi vil springe lige til de gode ting: CPU ‘en og GPU’ en, som var skjult under en massiv heatsink. Du vil sikkert blive overrasket over at se Nvidia GeForce RTX 2080-modulet, der er en brøkdel af størrelsen af desktop-versionen (se ovenstående foto).

Næste for at GPU ‘ en er hjertet i denne maskine: en Core i9-9900K CPU, der gav fremragende ydeevne på vores benchmark tests. Ligesom resten af de komponenter, CPU ‘en er let at udskifte: du skal blot trykke ned på håndtaget for at åbne dækslet og løft det af CPU’ en ud af stikkontakten.

Alienware Area-51 i sidste ende lever op til fakturering som en af de mest opgraderes bærbare computere på markedet. Bedst af alt, Alienware lover at tage ud den bærbare computer ikke vil ugyldiggøre garantien — der er, så længe du følger deres anvisninger.

  • Alienware Area-51 Er Verdens Første Bærbare computer med Opgraderes …
  • Alienware Area-51 Benchmarks: Mest Magtfulde Gaming Laptop Nogensinde
  • Alienware Area-51 vs MSI GT75 Titan: Som Gaming Dyr Er Bedst?