Apples FaceTime Løse Er: Hvordan til at Få Opdateringen Nu

0
55

Ved

Henry T. Casey

|
7 februar 2019 02:14 pm

  • MERE

Det tog Apple længere tid at løse sine store FaceTime sikkerhedshul end det selskab, der oprindeligt lovet, og selv om FaceTime er for det meste forbundet med iPhone, software opdateringer til den bug har også kom på Macs og iPads. Til rådighed for download n0w, macOS 10.14.3 og iOS 12.1.4 for iPads fix Gruppen FaceTime fejl, med release notes, der hævder, at fejl er overstået, tak til “forbedret offentlig forvaltning.”

macbook

Hvis du har gemt sig under en sten de sidste to uger, en fejl i Gruppe FaceTime tilladt nogen på opfordringen til at høre lyd fra en hvilken som helst modtager, uanset om personen i den anden ende havde samlet op. Nyheder om fejlen første hit sidste mandag, (Jan. 28), og Apple handicappede Gruppe FaceTime senere på natten, for at forhindre brugere i at blive udspioneret.

Apple fortalte forretninger, at en løsning ville komme senere på ugen, men iOS 12.1.4 ankom i denne uge, der leverer til iPhone 5s og senere, iPad Luft og senere, og den 6. generation af iPod touch. Apple ‘ s release notes erkender også en inkluderet sikkerhed fix, der involverer Levende Billeder og FaceTime, som løser en fejl selskabet fandt, når du udfører “en grundig sikkerhed revision” af FaceTime.

Hvad Skal jeg Gøre: Hvordan til at Opdatere Mac-computere, iPads og iPhones

For at opdatere din Mac, skal du åbne System Preferences (Apple > System preferences (System Præferencer), klik på Software Update, og klik på Opdater Nu. Opdateringen er også kommet til systemer der stadig kører macOS High Sierra-eller macOS-Sierra, og er tilgængelige via Mac App Store ‘ s Opdateringer tab, som Apple har ændret denne opdatering metode i macOS Mojave.

I release noter for denne opdatering, Apple kreditter opdagelsen af fejlen til at Give Thompson af Catalina Foden High School og Daven Morris i Arlington, Texas. At lappe din iPhone eller iPad, skal du åbne Indstillinger, så tap på Generelt, trykke på Software-Opdatering, og tryk på Download og Installere. Hvis denne valgmulighed er nedtonet, så sørg for, at du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk og/eller, og begynd at oplade din enhed.

Denne artikel er baseret på en historie, der oprindeligt blev vist på Tom ‘ s Guide.

  • iOS 12 Komplette Guide: Tips, Tricks og guides til Din iPhone
  • 15 Største Apple Ikke af Hele Tiden
  • Turen Er Slut: Apple Ansigter Slutningen af iPhone Boom

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,