Google Skal få Skam av Gmail på iPad

0
37

Av

Henry T. Casey

|
13 januar 2019 07:00 am

  • MER

Selv om jeg ikke kan bruke iPad Pro som hovedoppgaven min laptop, jeg elsker fremdeles denne nye 12.9-tommers nettbrett, og har brukt mye tid med det. Jeg var ganske overrasket, men å finne ut at Gmail støtter ikke noen av iOS multitasking funksjoner.

Google-Should-Be-Ashamed-of-Gmail-on-iPad

Ja, som jeg var å dra nytte av iPad er multi-app evner, som gjør at du kan vise opp til 3 apps på en gang, la jeg merke til at (liksom) Gmail fungerer ikke. Hvis du drar på Gmail-ikonet i dock, det bare tar over hele skjermen, og ikke la deg opprette en delt visning på skjermen eller plassere det som et lysbilde-over-appen.

Hvor ille er det? IPad først fikk delt skjerm i 2015 er iOS 9, slik at de har brukt mer enn 3 år sa “greit, vi har gjort nok.” På toppen av det, det er et avvik i Google ‘ s iOS-lineup, som andre store Google apps — for eksempel YouTube og Hjem — tillate delt visning og skyv-over.

MER: Hvordan du laster Ned YouTube-Videoer på en Mac

Og for å være ærlig, dette er en deal-breaker for meg, og det skal være for alle iPad-brukere. Siden du kan få tilgang til Gmail-kontoen i alt fra Apple Mail til gode tredjeparts app Luftpost, trenger du egentlig ikke trenger Gmail.

Det er skuffende om, fordi Gmail er en ganske viktig tilbud for mange mennesker-mennesker som sannsynligvis ikke vet nok om tredje-parti apps, og også de som vet at Apples Mail-appen kan ikke søke på Gmail-arkivet, samt Googles egen app.

Men, i stedet Gmail-appen er fast i 2014, innstilt på å ta over hele skjermen. Og mens det er irriterende for meg, og det burde virkelig være å fylle sine utviklere med noen ganske alvorlige skam. Hvis du trenger å få tilgang til Gmail fra din iPad mens du får annet arbeid som er utført, er du bedre å holde seg med tredjeparts alternativer til Google kommer med tiden.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

  • Hvordan å Fikse Logitech-Mus for å Bla i macOS Mojave
  • Hvordan jeg Fikset Min MacBook Pro er Busted Internett-Tilkobling
  • Chrome Innstilling For Hver Mac-Bruker, Bør Du Deaktivere

 

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,