Google Moet zich Schamen voor Gmail op de iPad

0
53

Door

Henry T. Casey

|
13 januari 2019 07:00 am

  • MEER

Zelfs al kan ik ze niet gebruik maken van de iPad Pro als mijn belangrijkste werk laptop, ik hou nog steeds van deze nieuwe 12,9-inch tablet, en hebben veel tijd besteed. Ik was heel verrast, hoewel, om uit te vinden dat Gmail geen ondersteuning voor iOS multitasking-functies.

Google-Should-Be-Ashamed-of-Gmail-on-iPad

Ja, ik was het nemen van voordeel van de iPad ‘ s multi-app-mogelijkheden, waarmee u maximaal 3 apps in een keer, ik gemerkt dat (een of andere manier) is in Gmail niet werken. Als u sleept het Gmail-pictogram in het dock, duurt het gewoon over je hele scherm, en laat je niet in het maken van een split-screen weergave of als een dia-over-app.

Hoe erg is dat? De iPad als eerste aan split-screen weergave in 2015 de iOS-9, dus hebben ze al meer dan 3 jaar te zeggen “oké, we hebben genoeg gedaan.” Op de top van dat, het is een aberratie in Google ‘ s iOS line-up, de andere bekende Google — apps, zoals YouTube en Huis — zorgen voor split-view en dia-over.

MEER: het Downloaden van YouTube-Video ‘ s op een Mac

En om eerlijk te zijn, dit is een deal-breaker voor mij, en het moet voor alle iPad gebruikers. Aangezien u kunt toegang krijgen tot uw Gmail-account in alles van Apple ‘ s Mail op de uitstekende app van derden Luchtpost, je hoeft er niet echt voor Gmail.

Het is teleurstellend, want Gmail is een vrij belangrijke service voor veel mensen-mensen die waarschijnlijk niet genoeg weten over apps van derden, en ook degenen die weten dat Apple ‘s Mail-app niet zoeken op je Gmail archief en Google’ s eigen app.

Maar, in plaats daarvan, zijn de Gmail-app is vast in 2014, op de overname van je hele scherm. En hoewel het vervelend voor mij, het moet echt het vullen van de ontwikkelaars met een aantal vrij ernstige schaamte. Als u nodig hebt om toegang te krijgen tot Gmail uit uw iPad, terwijl je ander werk gedaan, je bent beter af steken met opties van derden tot Google krijgt met de tijd.

Credit: Laptop Mag

  • Hoe op te Lossen Logitech Muis te Scrollen in macOS Mojave
  • Hoe ik Vast Mijn MacBook Pro ‘ s Busted Internet Verbinding
  • Chrome Instelling Iedere Mac-Gebruiker Moet Uitschakelen

 

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry is senior writer bij Laptop Mag, m.b.t. de veiligheid, Apple en besturingssystemen. Voorafgaand aan de toetreding tot de Laptop Mag — waar hij de zelf-beschreven Zeldzame Oreo Expert — hij heeft van software en hardware voor TechRadar Pro, en kunstenaars geïnterviewd voor Patek Philippe International Magazine. Je kunt hem vinden bij uw plaatselijke pro wrestling evenementen, en zich afvragen waarom Apple besloten om de sloot de MagSafe-adapters.
Henry T. Casey,
op