Google Bør Skamme sig over, at Gmail på iPad

0
52

Ved

Henry T. Casey

|
13 januar 2019 07:00

  • MERE

Selvom jeg ikke kan bruge iPad Pro som min primære arbejde laptop, jeg stadig elsker denne nye 12.9-tommer tablet, og har brugt en masse tid med det. Jeg var temmelig overrasket, men at finde ud af, at Gmail ikke støtte nogen af iOS ‘ s multitasking funktioner.

Google-Should-Be-Ashamed-of-Gmail-on-iPad

Ja, som jeg var ved at tage fordel af iPad ‘ s multi-app-funktioner, som giver dig mulighed for at se op til 3 apps på en gang, lagde jeg mærke til, at der (på en måde) Gmail virker ikke. Hvis du trækker den Gmail-ikonet på dock, og det tager bare over hele skærmen, og ikke vil lade dig oprette en split-screen visning eller placere den som et slide-over ca.

Hvor slemt er det? IPad ‘ en først fået split-screen visning i 2015 er iOS 9, så de har brugt mere end 3 år at sige “okay, vi har gjort nok.” På toppen af det, det er en afvigelse i Google ‘ s iOS-lineup, som andre store Google — apps såsom YouTube og Hjem, — at give mulighed for split-view, og skub-over.

MERE: Hvordan til at Downloade YouTube Videoer på en Mac

Og for at være ærlig, det er en deal-breaker for mig, og det bør være, at alle iPad-brugere. Da kan du få adgang til din Gmail-konto, i alt fra Apple ‘ s Mail til fremragende tredje-parts app Luftpost, behøver du ikke virkelig har brug for Gmail.

Det er skuffende, selv om, fordi Gmail er en temmelig vigtig service til mange mennesker-mennesker, der sikkert ikke ved nok om tredjeparts-apps, og også dem, der ved, at Apples Mail-app ikke kan søge i din Gmail-arkiv samt Googles egen app.

Men, i stedet, vil Gmail-appen er fast i 2014, indstillet på at tage over hele skærmen. Og selvom det er irriterende for mig, det virkelig bør være at fylde sine udviklere med nogle ret alvorlige skam. Hvis du har brug for at få adgang til Gmail fra din iPad og samtidig få anden arbejde, der er gjort, er du bedre stillet stikning med tredje-part muligheder, indtil Google får med tiden.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • Hvordan at Fastsætte Logitech Rulning med Musen i macOS Mojave
  • Hvordan jeg Fast Min MacBook Pro ‘ s Busted Internetforbindelse
  • Chrome Indstilling Af Alle Mac-Bruger Skal Du Deaktivere

 

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,