Denne Mærkelige E Ink Gadget Kan Revolutionere Tastatur

0
43

Ved

Phillip Tracy

|
12 januar 2019 11:00 am

  • MERE

Lenovo Yoga Bog C930 sidste år beviste, at PC-tastaturet er primet for innovation. Nu, en fransk begynder at tage tingene til det næste niveau.

nemeio_3393941547230898

Nemeio er en e-ink-tastatur, der giver brugerne mulighed for at ændre, hvordan hver enkelt af dens 83 tasterne funktioner. Med flip af en switch, en bruger kan justere tastatur-interface til et nyt sprog, layout (herunder emoji), eller aktiver genvejstaster, når de arbejder i visse programmer. Ved hjælp af den medfølgende software, brugere, skal du blot trække og slippe ikoner på forskellige taster for at tilpasse tastaturet for forskellige anvendelser.

Den Nemeio sat ind på din Windows-eller Mac-PC via et USB-kabel, eller du kan oprette trådløs forbindelse via Bluetooth, hvis du ønsker at bruge det på en anden smart enhed, som et TV. Batteriet skulle holde i omkring en dag, og tastaturets USB-C-port giver mulighed for hurtig opladning.

nemeio2

På CES, Nemeio vist tastaturet skift fra en standard for fransk sprog, layout til et brugerdefineret layout til Photoshop. Tastaturet fungerede problemfrit, ændre genvejstaster i foto redigeringsværktøjer, som at beskære, ændre størrelse på og pensel. En anden tastatur layout ændret sig værktøjslinjen nøgler til anvendelse af ikoner, som Skype, Facebook og Chrome. Min favorit-funktion erstattet breve med emoji.

nemeio2_3393941547230897

Konceptet er god, men udførelsen — i det mindste for nu — lader meget tilbage at ønske. Det største problem er at skrive oplevelse. Nemeio er klar plastik nøgler kræver alt for meget pres for at trykke, og har de ikke altid registreret korrekt. Jeg var ikke i stand til at tage en skrive test, men jeg vil gætte på, at mine ord-per-minut tæller, var mindre end halvdelen af, hvad jeg typisk skriver. Husk på, at produktet på display på CES var en prototype.

nemeio

Den Nemeio E Ink Tastatur forventes at skibet i løbet af sommeren i år. Selskabet kunne ikke give en mere specifik tidsramme, eller officielle priser, men det forventes at koste mellem $300 og $500.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • De Bærbare computere med de Bedste Tastaturer – Komfort, Præcision
  • 13 Billige PC-Tastaturer (Under $20) Rangeret fra Bedst til Værst
  • Bedste iPad Tastatur Genveje (til Smart Keyboard eller en Bluetooth -)