Den Chokerende Lys LG Gram 17 Er Min Nye Favorit-Bærbar computer

0
83

Ved

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør

|
12 januar 2019 07:00

  • MERE

Det betyder ikke vende rundt. Det betyder ikke løsne sig. Og det er ikke så tynd, at du kan floss med det.

LG Gram 17 er bare fantastisk på én ting, der betyder noget for folk på farten. Den er meget, meget lys.

LG-Gram-17-07

Sportslige en metal legering krop lavet af nano carbon med magnesium, denne bærbare computer fylder en 17-tommer skærm i et chassis, der vejer lige under 3 kg. Det er vanvittigt, at der er sådan et stort lærred. For eksempel, den 15-tommer MacBook Pro vejer 4 kilo.

LG-Gram-17-05

Port valg er temmelig godt, også med en fuld størrelse USB-port, USB Type-C, HDMI og et microSD-læser.

LG-Gram-17-02

Det eneste nederen er, at den hvide model jeg spillede med på CES 2019 synes ikke at være til at komme til USA, så grå er vores eneste mulighed for nu.

LG-Gram-17-04

Du får også en skarp 17-tommer 2560 x 1600 pixels display i et kabinet, der normalt ville rumme en 15 ” bærbar, så denne ting er små og lette. Skærmen er ikke kun farverig person, det sport en 16:10 aspect ratio), som gør det nemt at se mere indhold på én gang, med mindre rulning.

LG-Gram-17-06

På trods af at være så lys, det er helt sikkert ikke en let når det kommer til specs. Du får en 8. – Generations Core i7 processor, 16 gb RAM og 512 GB SSD. Og du skal for temmelig stejl pris af $1,699. Bare ikke forvente, diskret grafik.

LG-Gram-17-03

LG lover også op til 19,5 timers batterilevetid, men vi bliver nødt til at se, hvor godt denne påstand holder op i vores test.

MERE: LG ‘ s Rulles OLED-TV R Er Ud over den Fantastiske

Der er noget virkelig forfriskende om LG Gram 17 er lutter fokus og følelse af formål. Og du virkelig nødt til at sætte det i dine hænder til at tro det. Stay tuned for vores anmeldelse, som vi har et Gram 17 i vores laboratorier lige nu.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • Bedste Laptops for universitetsstuderende
  • Bærbar Finder – Få Personlige Anbefalinger
  • De Bedste Bærbare computere til Ethvert Behov

Forfatter Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør
Ansvarlig for redaktionelt vision til Bærbar Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har været chefredaktør for LAPTOP siden 2003, og har dækket teknologi i næsten 15 år. Mark taler på tasten tech industri begivenheder og gør regelmæssig medier optrædener på CNBC, CNN, Fox og. Mærket blev tidligere anmeldelser redaktør på Mobile Computing, og hans arbejde har optrådt i Wired, Populær Videnskab og Inc.
Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør