Denne Merkelige E Ink Gadget Kan Revolusjonere Tastaturet

0
39

Av

Phillip Tracy

|
12. januar 2019 11:00 am

  • MER

Lenovo Yoga Bok C930 viste i fjor at PC-tastaturet er klar for innovasjon. Nå, en fransk oppstart er å ta ting til neste nivå.

nemeio_3393941547230898

Nemeio er en e-ink-tastatur som lar brukerne endre hvordan hver og en av sine 83 tastene funksjoner. Ved å vri på en bryter, en bruker kan justere tastatur grensesnitt til et nytt språk layout (inkludert emoji), eller aktiver hurtigtaster når de arbeider i visse programmer. Ved å bruke medfølgende programvare, kan brukere enkelt dra og slippe ikoner på forskjellige taster for å tilpasse tastaturet for ulike programmer.

Den Nemeio kobles til Windows-eller Mac-PC-en via en USB-kabel, eller du kan koble til trådløst via Bluetooth hvis du vil bruke det på en annen smart enhet, for eksempel en TV. Batteriet skal vare i omtrent en dag, og tastaturet er USB-C-port gjør det rask lading.

nemeio2

På CES, Nemeio vist tastaturet til å bytte fra en standard fransk språk layout til et egendefinert oppsett for Photoshop. Tastaturet fungerte sømløst, transformerer hurtigtaster i fotoredigering verktøy, for eksempel beskjære, endre størrelse og pensel. Et annet tastaturoppsett endret verktøylinjen tastene til søknad ikoner, som Skype, Facebook og Chrome. Min favoritt funksjonen erstattet brev med emoji-tegn.

nemeio2_3393941547230897

Konseptet er bra, men utførelsen — minst, for nå — etterlater mye å være ønsket. Det største problemet er skriveopplevelse. Nemeio er klar plast-tastene krever altfor mye press til å klemme, og de ikke alltid registrere riktig. Jeg var ikke i stand til å ta å skrive en test, men jeg vil gjette at mine ord per minutt teller var mindre enn halvparten av hva jeg vanligvis skriver. Holde i sinnet, produktet på displayet på CES var en prototype.

nemeio

Den Nemeio E Ink Tastaturet er forventet å levere i løpet av sommeren i år. Selskapet hadde ikke gi en mer bestemt tidsperiode eller offisielle priser, men det er forventet å koste mellom $300 og $500.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

  • Den Bærbare pc-er med de Beste Tastaturene – Komfort, Nøyaktighet
  • 13 Billige PC-Tastaturer (Under $20) er Rangert fra Best til Verst
  • Beste iPad-Tastatur Snarveier (for Smart Keyboard eller Bluetooth)