Den Sjokkerende Lys LG Gram 17 Er Min Nye Favoritt Bærbar pc

0
40

Av

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief

|
12. januar 2019 07:00 am

  • MER

Den ikke tipper rundt. Det ikke tas ut. Og det er ikke så tynn at du kan floss med det.

LG Gram 17 er bare fantastisk på en ting som betyr noe for folk på farten. Blir veldig, veldig lys.

LG-Gram-17-07

Sports-en metall-legering kropp laget av nano carbon med magnesium, denne bærbare crams en 17-tommers skjerm til et chassis som bare veier under 3 kg. Det er sinnssykt for et stort lerret. For eksempel, 15-tommers MacBook Pro veier 4 kg.

LG-Gram-17-05

Port utvalget er ganske bra også, med en full-size-USB-port, USB Type-C -, HDMI-og en microSD-kortleser.

LG-Gram-17-02

Den eneste bummer er at den hvite modellen jeg spilte med på CES 2019 ser ikke ut til å komme til USA, så grå er vårt eneste alternativ for nå.

LG-Gram-17-04

Du får også en skarp 17-tommers skjerm med 2560 x 1600 piksler som vises i et chassis som er normalt plass til en 15-tommers laptop, så denne saken er liten og lett. Skjermen er ikke bare fargerik person, det idrett en 16:10 skjerm format, noe som gjør det enkelt å se mer innhold på en gang, med mindre rulling.

LG-Gram-17-06

Til tross for å være så lett, dette er definitivt ikke et lett når det kommer til spesifikasjoner. Du får en 8. Gen Core i7-prosessor, 16 gb RAM og 512 gb SSD. Og du bør ha en relativt bratt pris på nok 1,699. Bare ikke forvent atskilt grafikk.

LG-Gram-17-03

LG er også lovende opp til 19.5 timer batterilevetid, men vi får se hvor godt som hevder holder opp i våre tester.

MER: LG Rollable OLED-TV-R Er Hinsides Fantastisk

Det er noe virkelig forfriskende om LG Gram 17 ren fokus og følelse av hensikt. Og du virkelig trenger å sette den i dine hender til å tro det. Stay tuned for vår full gjennomgang, som vi har et Gram 17 i våre laboratorier akkurat nå.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

  • Beste Bærbare datamaskiner for Studenter
  • Bærbare Pc-Finder – Få Personlige Anbefalinger
  • De Beste Bærbare for Ethvert Behov

Forfatter-Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief
Ansvaret for den redaksjonelle visjon for Bærbare pc Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har vært sjefredaktør i BÆRBARE pc-siden 2003, og har dekket teknologi for nesten 15 år. Mark snakker på-tasten tech industrien hendelser og gjør regelmessig media opptredener på CNBC, Fox og CNN. Mark var tidligere anmeldelser redaktør i Mobile Computing, og hans arbeid har dukket opp i Wired, Popular Science og Inc.
Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief