OriginPC Laptop Steiner 16-tommers Skjerm, Nvidia GPU RTX

0
68

Av

Sherri L. Smith, Redaktør

|
Januar 10, 2019 03:01 pm

  • MER

LAS VEGAS — Som mange gaming laptop Oem, OriginPC er forfriskende sin linje av bærbare pc-er. Imidlertid, den andre produsenter ikke klemme en 16-tommers skjerm til 15-tommers chassis som Evo-16. Opprinnelse har ikke annonserte priser eller tilgjengelighet ennå, men det vi vet er at dette barnet er pakking rikelig med kraft.


Design

 

origin evo16 1 På mindre enn en tomme tykk og litt mer enn fire pounds, dette er en slank bærbar pc. Det setter det på lik linje med det liker av Razer Blad 15 og Alienware m15. Opprinnelse kombinert den bærbare pc-en i sin standard rød aluminium lokk, som er nydelig, å starte. Men siden Opprinnelse er en skreddersydd selskapet, kan du lure ut systemet med en tilpasset maling jobb — for litt ekstra penger, selvfølgelig.

Origin er det siste selskapet til å legge til individuelt opplyst RGB-bakgrunnsbelysning til dens tastatur, som det viste frem med noen kule lyseffekter.

MER: Beste Bærbare Spill-pc

Skjerm

Evo-16 har en 16.1-tommers IPS-panel som passer inn i en 15-tommers chassis, takket være kraften i små, små rammer. Men mirakler av tekniske til side, dette er en ganske skjerm på 1920 x 1080. Og som de fleste bærbare spill-pc-av ilk sin, det har en 144 Hertz oppdateringsfrekvens, som betyr at du vil få jevn grafikk når du spiller.

Spesifikasjoner

Når det skip, Evo-16 kan konfigureres med opp til en 8. Generasjons Intel Core i7-8750H-prosessor, 32 gb RAM, et par av 2 tb NVMe PCIe-Ssd med en annen SSD, SSHD eller HDD av ditt valg, og et Nvidia GeForce RTX 2080 GPU med 8 gb VRAM. På papir, som høres ut som en ganske kraftig bærbar pc, men vi vil definitivt ønsker å kjøre våre stresstester før vi passerer den endelige dom.

Bottom Line

Opprinnelse PC vet hvordan å lage en ganske bærbare pc-en. Det vet hvordan å lage en kraftig bærbar pc. Og med lanseringen av Nvidias RTX chips, selskapet kommer til å fortsette å gjøre begge deler. Det eneste spørsmålet er: Hvordan vil det stå opp til konkurransen? Stay tuned til Bærbar datamaskin Mag å finne ut.

  • Opprinnelse Bærbare Spill-pc – Helt Vurdering og Rapport-Kort
  • Hvordan å Kjøpe et Billig Gaming Laptop: 7 Essensielle Tips
  • PC vs. Konsoll: Hvilken Bør Du Velge?