OriginPC Laptop Rotsen 16-inch Scherm, Nvidia RTX GPU

0
86

Door

Sherri L. Smith, Editor

|
10 januari 2019 03:01 pm

  • MEER

LAS VEGAS — Achtige veel gaming laptop Oem ‘ s, OriginPC is verfrissend zijn lijn van notebooks. Echter, de andere fabrikanten niet uitwringen van een 16-inch beeldscherm tot 15-inch chassis als de Evo-16. Herkomst nog niet aangekondigde prijzen of beschikbaarheid nog niet, maar wat we wel weten is dat deze baby de verpakking veel kracht.


Ontwerp

 

origin evo16 1 Op minder dan een centimeter dik en een beetje meer dan vier pond, dit is een slanke laptop. Die zet het op een lijn met de wil van de Razer Blade 15 en Alienware m15. Oorsprong uitgerust met de laptop in de standaard-rood aluminium deksel, dat is leuk, om te beginnen. Maar sinds de Oorsprong is een veelbesproken bedrijf, kunt u truc uit het systeem met een custom paint job — voor een beetje extra geld te verdienen, natuurlijk.

Van oorsprong is het nieuwste bedrijf toe te voegen individueel verlicht RGB-achtergrondverlichting voor het toetsenbord, die het liet af met een paar coole lichteffecten.

MEER: Beste Gaming Laptops

Weergeven

De Evo-16 heeft een 16,1-inch IPS-paneel dat past in een 15-inch chassis, dankzij de macht van het kleine, kleine panelen. Maar de wonderen van de techniek opzij, dit is een mooie display op 1920 x 1080. En zoals de meeste gaming laptops van zijn soortgenoten, het heeft een 144 Hz refresh rate, wat betekent dat je voor een soepele graphics wanneer je aan het gamen bent.

Specs

Wanneer het schip, de Evo-16 kan worden geconfigureerd met maximaal een 8e Generatie Intel Core i7-8750H processor, 32GB RAM, een paar van 2TB NVMe PCIe Ssd ‘ s met een andere SSD, SSHD of van de harde schijf van uw keuze, en een Nvidia GeForce RTX 2080 GPU met 8 gb VRAM. Op papier, dat klinkt als een vrij krachtige laptop, maar we willen zeker onze stress testen voordat we passeren het laatste oordeel.

Bottom Line

Oorsprong PC weet hoe je een mooie laptop. Het weet hoe te maken van een krachtige laptop. En met de lancering van Nvidia ‘ s RTX chips, het bedrijf is van plan om verder te gaan om beide te doen. De vraag is alleen: Hoe zal het staan met de concurrentie? Blijf op de hoogte met de Laptop Mag om uit te vinden.

  • Oorsprong Gaming Laptops – Merk Rating en het Rapport Kaart
  • Hoe Koop ik een Goedkope Gaming Laptop: 7 belangrijke Tips
  • PC vs. Console Gaming: Welke Moet Je Kiezen?