OriginPC Bærbar Klipper 16-tommer Skærm, Nvidia RTX GPU

0
49

Ved

Sherri L. Smith, Redaktør

|
10 januar 2019 03:01 pm

  • MERE

LAS VEGAS — Som mange af gaming bærbar Oem ‘ er, OriginPC er forfriskende sin linje af bærbare computere. Men de andre producenter er ikke klemme en 16-tommer skærm i 15-tommer chassis som Evo-16. Oprindelse har ikke annonceret pris eller tilgængelighed endnu, men hvad vi ved er, at denne baby er ved at pakke masser af power.


Design

 

origin evo16 1 På mindre end en tomme tyk, og lidt mere end fire kilo på, dette er en slank bærbar computer. Der sætter det på linje med folk af Razer Blade 15 og Alienware m15. Oprindelse udstyret den bærbare computer i sin standard rød aluminium låg, som er dejlige, til at starte med. Men da Oprindelse er et skræddersyet virksomhed, kan du trick ud af systemet med en custom paint job — for lidt ekstra penge, selvfølgelig.

Oprindelse, er den seneste til at tilføje individuelt oplyst RGB-baggrundsbelysning til sit tastatur, som det viste off med nogle fede lyseffekter.

MERE: Bedste Gaming Laptops

Skærm

Evo-16 16.1-tommers IPS-panel, der passer til en 15-tommer chassis, takket være kraften i små, små kanter. Men mirakler engineering side, dette er en smuk skærm på 1920 x 1080. Og som de fleste gaming laptops af sine ligesindede, det har en 144 Hz opdateringshastighed, hvilket betyder, at du vil få en jævn grafik, når du gaming.

Specs

Når det skibe, Evo-16 kan konfigureres med op til en 8. Gen Intel Core i7-8750H processor, 32GB RAM, et par 2TB NVMe PCIe Ssd ‘er med en anden SSD, SSHD-eller HDD-af dit valg, og et Nvidia GeForce RTX 2080 GPU’ en med 8 gb VRAM. På papir, at det lyder som en temmelig kraftig laptop, men vi vil helt sikkert ønsker at køre vores stress-test, før vi passerer den endelige dom.

Bottom Line

Oprindelse PC ved hvordan man laver en rigtig bærbar. Det ved hvordan man laver en kraftfuld bærbar computer. Og med lanceringen af Nvidia ‘ s RTX chips, virksomheden kommer til at fortsætte med at gøre begge dele. Det eneste spørgsmål er: Hvordan vil det stå op til konkurrence? Stay tuned til Bærbar computer Mag at finde ud af.

  • Oprindelse Gaming-Laptops – Mærke Vurdering og Rapport Kort
  • Hvordan til at Købe en Billig Gaming Bærbar: 7 Vigtige Tips
  • PC vs. Konsol Gaming: Hvilken Skal Du Vælge?