Den Beste Bærbare på CES 2019

0
49

Av

Bærbar Pc Mag Redaksjonen

|
Januar 10, 2019 12:44 pm

  • MER

CES 2019 så en eksplosjon av nye bærbare datamaskiner. Takk til Nvidia er RTX GPU lanseringen, var det over 40 nye bærbare spill-pc-alene, for ikke å nevne alle premium, midtier og økonomiske systemer i 2-i-1 -, forretnings-og arbeidsstasjon kategorier på messegulvet. Det er en virkelig spennende start på året.

LTP_Best-CES-lede_badge

Det team av forfattere og redaktører på Bærbare pc Mag løp gapestokk, møte med hvert selskap, evaluere hver laptop vi kunne finne. Etter å ha sett og berører så mange maskiner, noen notatbøker befalt vår oppmerksomhet. Vi så en bærbar pc som ikke var en laptop…eller en stasjonær pc, en bærbar datamaskin som bruker kunstig INTELLIGENS til å behandle strøm-innstillinger, og et system som har fått en redesign som var to år å lage.

Hendene ned, dette ser ut som et flott år for mobil databehandling, uansett kategori. Så uten videre adjø, her er de absolutt beste bærbare datamaskiner som CES 2019 hadde å tilby.

Kreditt: David McNew/AFP/Getty

Best of Show: Asus Mothership

Best of Show: Asus Mothership

Er det en bærbar pc? Er det en stasjonær? Jeg vet ikke, og ærlig talt, jeg bryr meg ikke. Men du vil definere Asus Mothership, en ting er sikkert-det er iskald awesome. Mothership ser ut som en imponerende gaming laptop, men da lokket brettes og legges i et tastatur, og alt begynner å gå igjen, men på en god måte. Derfra, du kan koble tastaturet, snu systemet til et de facto alt-i-ett-maskinen. Og når du kommer over trippy design, du kommer til å nyte uhemmet kraft Intel Core i9 CPU prosessor og Nvidia RTX 2080 GPU. Det er en vill ta på gaming laptop/desktop som jeg virkelig grave. – Sherri L. Smith

Asus’ ROG Mothership Er det Rareste og Sprøeste Gaming PC of the Year ”

Kjøp nå

Beste Laptop: Lenovo Yoga S940

Best Laptop: Lenovo Yoga S940

Lenovo er gunning for topplasseringen på den bærbare mat kjede med Yoga S940. Det fikk en 0.48-tommers tynn aluminium chassis med en 13.9-tommers panel (konfigureres opp til 4K HDR) som legger seg rundt skjermen, kroppsliggjøre den flotte utformingen av en Samsung Galaxy smarttelefon. Og selv om det har superthin rammer, Lenovo funnet et hjem for webkameraet på toppanelet, ved å skjære ut en ytre hakk, noe som også ga rom for en IR-kamera for å aktivere Windows Hei. Sa jeg nevne denne babyen har to opp-skyting Dolby Au høyttalere? Oh yeah, Lenovo ikke spiller rundt. – Rami Khordadbeh

Lenovo er Nesten Bezel-Gratis Yoga S940 Er Klar til å Kjempe XPS 13 ”

Fra nok 1499.00

Lenovo

Beste 2-i-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Best 2-in-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Lenovo er å ta en stor risiko med den nye ThinkPad X1 Yoga, den første ThinkPad laget av aluminium. Kontroll bort fra karbon-fiber chassis den populære business line er kjent for, ThinkPad X1 Yoga er en frisk ta på seg en ikonisk design. Den X1 Yoga er metall chassis er 17 prosent mindre enn fjorårets modell, takket være sin slankere vise rammer. Resultatet er en 14-tommers bærbar pc med fotavtrykket av en 13-tommers maskinen. Lenovo supplert med det nye designet med en håndfull av sikkerhetsfunksjoner, inkludert en glidende webkamera cover og en ePrivacy-skjerm, noe som reduserer betraktningsvinkel og beskytter dine sensitive filer fra nysgjerrige øyne. Disse er alle velkomne tillegg til X1 Yoga, men jeg er veldig begeistret for sin bedre høyttalere, som hørtes enestående i vår demo. – Phillip Tracy

Lenovos Nye X1 Yoga er den Første Aluminium ThinkPad ”

Fra $1929.00

Lenovo

Beste Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-i-1

Best Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-in-1

Tenk deg å gå opp til en elegant business laptop og det føler din nærhet, og når du logger deg på, uten at du trenger å gjøre noe. Det er bare en av de store tingene om Dell Latitude 7400 2-i-1, som representerer en gjenfødelse av Dell Latitude helt til å feire sitt 25-års jubileum. Denne 2-i-1 er også utrolig kompakt for en 14-tommers bærbar pc og det lover top-notch Whisky Lake ytelse sammen med cutting-edge kjøling teknologier. Tror Kevlar-som fans og space-age gel som normalt finnes på et NASA-sonde. Legg til ExpressCharge teknologi, gigabit LTE og opp til 24 timer av nominell levetid for batteriet, og du har en bedrift system som skal sette konkurrentene på varsel. – Mark Spoonauer

Dell Latitude 7400 2-i-1 Hands-on: skjermbildet med ThinkPad-Killer Er Her ”

Fra nok 1599.00

Dell

Beste Økonomiske Gaming Laptop: Dell G5 15

Best Budget Gaming Laptop: Dell G5 15

Dell er å sørge for at du aldri har avtale med tykk innfatning eller en billig laget design noensinne igjen. Ved å innføre G5 15, kan du få en rimelig bærbar spill-pc, som ser nesten like god som en Alienware. Det har knapt det rammer, en fire-sone RGB-opplyst tastatur og lettere og tynnere enn de fleste økonomiske bærbare spill-pc. Hvis G5 15 beholder batterilevetid fra forrige generasjon, vil Dell har ingen konkurranse i sub-$1,000 gaming markedet. Og hvis du bestemmer deg for å gå forbi $1,000 -, Dell er å bringe den fulle vekten av RTX Gpu og en 4K-OLED-skjerm til denne designen. – Rami Khordadbeh

Dells G7 og G5-Serien Får RTX Makt og Alienware Ser ”

Fra $999.99

Dell

Beste Gaming-Laptop: Alienware Area-51

Best Gaming Laptop: Alienware Area-51

Den nye kongen av bærbare spill-pc-er her, og den har et flott nytt utseende og en hel masse kraft til overs. Sportslige redesign to år å lage, Alienware Area-51 er helt fantastisk. Det har til og med tynne rammer for å fullføre det nye utseendet. Det er også blitt kalt selskapets første ekte desktop erstatning. Og det er god grunn. CPU, GPU, RAM og lagring kan bli byttet ut og oppgraderes. Men med en Intel Core i9, opp til 64 gb RAM og et Nvidia GeForce RTX GPU, så slipper du å oppgradere i lang tid. – Sherri L. Smith

Alienware-Området-51m Er Verdens Første Laptop med Oppgraderbar Grafikk ”

Fra $1949.00

Dell

Beste Programvare: Gigabyte Azure-Drevet AI Bærbare datamaskiner

Best Software: Gigabyte Azure-Powered AI Laptops

Spillerne gjøre det de kan for å gnisse ut noen ekstra ytelse fra deres rigging, men med Gigabyte ‘ s Azure AI programvare, de trenger ikke å bekymre deg for det. Tilgjengelig på Gigabyte’ Aero 15 og Aorus 15 bærbare spill-pc-programvaren oppdager hvilke programmer som blir brukt og kontakter Microsoft Azure skyen for å automatisk tildele GPU og CPU-ressurser tilsvarende. Så, for eksempel, Aero-15 vil skru opp GPU-ytelse når du spiller spill, og deretter øke CPU-ytelse når du bytter over til et annet program, for eksempel Photoshop. Gigabyte hevder sin bærbare datamaskiner kan oppnå opptil 30 prosent høyere ytelse med Azure AI-funksjonen er slått på. – Phillip Tracy

Kreditt: Gb

Tett På: Gigabyte Aero 15 Har RTX 2080 Max-Q og AI Smarts ”

Fra $2299.00

Beste Arbeidsstasjon: Asus StudioBook

Best Workstation: Asus StudioBook

Asus’ første workstation er et syn å se med dyrisk spesifikasjoner. Ikke bare kan du konfigurere StudioBook med både en Intel Xeon PROSESSOR og Nvidia Quadro grafikk, Asus klart å stappe en 17-tommers skjerm i en 15-tommers chassis. Så dette er en MacBook Pro killer som er laget for å reise på bare 5.3 pounds. Andre standout funksjoner inkluderer en skjerm som dekker 97 prosent av DCI-P fargespekter (flott for kreative proffene), støtte for de nyeste Wi-Fi 6 standard og opp til 4TB av SSD-lagring. Evnen til å tilkalle en kalkulator direkte på styreflaten er en fin touch. – Mark Spoonauer

Asus StudioBook S Utfordringer MacBook Pro med Sprø Kraftige Spesifikasjoner ”

Kjøp nå

Beste Tilbehør: Asus ROG Ranger RGB Ryggsekk

Best Accessory: Asus ROG Ranger RGB Backpack

RGB-belysningen kan nå bli funnet på gaming mus, tastaturer og selv hodetelefoner, men det er ikke nok. Asus er å sette fargerike Led i sine ryggsekker. Belysning er kalt Auro, og det kommer til den kommende ROG Ranger ryggsekk. Den 20-liters bag har en glødende Asus ROG maske logo, som kan justeres for å syv ulike lyssettings-profiler og har en ambient-sensor som justerer lysstyrken basert på lysforholdene. En ekstern bygget i skulder stropp kan du slå lyset på og av, eller veksle mellom profiler. Oh, og ikke bekymre deg, din 17-tommer ROG maskinen kan lett gli inn i ROG Ranger er dedikert bærbare pc-kortsporet. – Phillip Tracy

Kreditt: Bærbar Pc Mag

Kjøp nå