De Beste Laptops van CES 2019

0
148

Door

Laptop Mag Redactie

|
10 januari 2019 12:44 pm

  • MEER

CES 2019 zag een explosie van nieuwe laptops. Dankzij Nvidia ‘ s RTX GPU lancering, waren er meer dan 40 nieuwe gaming laptops alleen, om maar niet te spreken van de premie, midtier en budget systemen in de 2-in-1 -, business-en werkstation categorieën op de beursvloer. Het is een echt spannende start van het jaar.

LTP_Best-CES-lede_badge

Het team van schrijvers en redacteuren aan de Laptop Mag liep de gauntlet, vergadering met elk bedrijf, het evalueren van elke laptop die we konden vinden. Na het zien en aanraken van zo veel machines, sommige notebooks geboden heeft onze aandacht. We zagen een laptop die was niet een laptop…of een desktop; een notebook die gebruik maakt van AI voor het beheren van de energie-instellingen; en een systeem dat is geworden een herontwerp dat was twee jaar in de maak.

Handen naar beneden, dit is te zien als een geweldig jaar voor mobile computing, ongeacht de categorie. Dus zonder verdere adieu, hier zijn absoluut de beste laptops die CES 2019 te bieden had.

Credit: David McNew/AFP/Getty

Beste van de Show: Asus Mothership

Best of Show: Asus Mothership

Is het een laptop? Is het een desktop? Ik weet het niet en eerlijk gezegd, I don ‘ t care. Maar u wilt definiëren Asus Mothership, een ding is zeker-het is steen koud geweldig. Het Moederschip ziet eruit als een imposante gaming laptop, maar dan is de deksel vouwt in een toetsenbord en alles begint links gaat, maar op een goede manier. Vanaf daar kunt u loskoppelen van het toetsenbord, het draaien van het systeem in een ‘de facto’ all-in-one. Als je eenmaal over de trippy ontwerp, je krijgt om te genieten van de ongebreidelde macht van de Intel Core i9 processor en de Nvidia RTX 2080 GPU. Het is een wilde nemen op de gaming-laptop/desktop die ik echt graven. – Sherri L. Smith

Asus’ ROG Mothership Is de Vreemdste en Wildste Gaming PC van het Jaar ”

Nu kopen

Beste Laptop: Lenovo Yoga S940

Best Laptop: Lenovo Yoga S940

Lenovo is gunning voor de bovenste plek op de laptop van de voedselketen met de Yoga S940. Het heeft een 0.48-inch slanke aluminium chassis met een 13.9-inch scherm (instelbaar tot 4K HDR) die wraps rond het scherm, met het prachtige design van een Samsung Galaxy smartphone. En ook al heeft superthin panelen, Lenovo een thuis voor de webcam op de top bezel door het aansnijden van een heen-notch, die gaf ook ruimte voor een IR camera voor het inschakelen van Windows-Hello. Had ik al gezegd dat deze baby heeft twee up-vuren Dolby Atmos luidsprekers? Oh ja, Lenovo is niet spelen. – Rami Tabari

Lenovo Bijna Ring-Gratis Yoga S940 Is Klaar om te Vechten de XPS 13 ”

Vanaf € 1499.00

Lenovo

Beste 2-in-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Best 2-in-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Lenovo is een groot risico met de nieuwe ThinkPad X1 Yoga, de eerste ThinkPad gemaakt van aluminium. Besturing op afstand van het koolstofvezel chassis van de populaire business line bekend voor, de ThinkPad X1 Yoga is een frisse kijk op een iconisch ontwerp. De X1 Yoga metalen chassis is 17 procent kleiner dan vorig jaar, dankzij de slankere display panelen. Het resultaat is een 14-inch laptop met een voetafdruk van een 13-inch machine. Lenovo aangevuld met het nieuwe ontwerp met een handvol van beveiligingsfuncties, waaronder een glijdende webcam cover en een ePrivacy-display, waardoor de kijkhoeken en beschermt uw gevoelige bestanden van nieuwsgierige ogen. Deze zijn allen van harte welkom toevoegingen aan de X1 Yoga, maar ik ben echt enthousiast over de verbeterde luidsprekers, die klonk uitstekend in onze demo. – Phillip Tracy

Lenovo ‘ s Nieuwe X1 Yoga is de Eerste Aluminium ThinkPad ”

Vanaf $1929.00

Lenovo

De beste Zakelijke Laptop: Dell Latitude 7400 2-in-1

Best Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-in-1

Stel je voor het lopen tot een strakke zakelijke laptop en het sensing uw aanwezigheid en dat u bent aangemeld zonder dat u wat hoeft te doen. Dat is slechts één van de geweldige dingen over de Dell Latitude 7400 2-in-1, hetgeen betekent dat er een wedergeboorte van de Dell Latitude merk ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum. Dit 2-in-1 is ook verbazingwekkend compact voor een 14-inch laptop en het belooft weer top-notch Whisky Meer prestaties in combinatie met geavanceerde het koelen technologie. Denk Kevlar-achtige fans en space-age-gel normaal gevonden op een NASA-sonde. Toevoegen ExpressCharge technologie, gigabit LTE en maximaal 24 uur van de nominale levensduur van de batterij, en je hebt een business systeem dat de concurrentie op de hoogte. – Mark Spoonauer

Dell Latitude 7400 2-in-1-Hands-on: Het ThinkPad-Killer Is het Hier ”

Vanaf € 1599.00

Dell

Beste Budget Gaming Laptop: Dell G5 15

Best Budget Gaming Laptop: Dell G5 15

Dell is ervoor te zorgen dat u nooit te maken hebben met dikke randen of een goedkoop gemaakte ontwerp ooit weer. Door de invoering van de G5 15, kunt u voor een betaalbare gaming laptop die ziet er bijna zo goed als een Alienware. Het heeft nauwelijks is er panelen, een vier-zone RGB-verlicht toetsenbord en lichter en dunner dan de meeste budget gaming notebooks. Als de G5 15 behoudt de levensduur van de batterij van de vorige generatie, zal Dell hebben geen concurrentie in de sub-1.000 dollar gaming markt. En als u besluit te gaan in het verleden van $1.000, Dell brengt het volle gewicht van RTX Gpu ‘ s en een 4K OLED-display aan dit ontwerp. – Rami Tabari

Dell ‘ s van de G7 en de G5-Serie Krijgen RTX Macht en Alienware Looks ”

Van $999.99

Dell

Beste Gaming Laptop: Alienware Area-51

Best Gaming Laptop: Alienware Area-51

De nieuwe koning van gaming laptops is hier, en het heeft een stijlvolle nieuwe look en een hele hoop energie te sparen. Sporting een redesign twee jaar in de maak, de Alienware Area-51 is absoluut adembenemend. Het heeft zelfs skinny panelen naar de nieuwe look. Het is ook wel de eerste echte desktop vervanger. En er is een goede reden. De CPU, GPU, RAM en opslag kan worden omgewisseld en opgewaardeerd. Maar met een Intel Core i9, tot 64 gb RAM-geheugen en een Nvidia GeForce RTX GPU, je hoeft niet te upgraden voor een lange tijd. – Sherri L. Smith

Alienware Area-51m Is ‘ s werelds Eerste Laptop met Uitbreidbaar Graphics ”

Vanaf € 1949.00

Dell

De beste Software: Gigabyte Azure-Aangedreven AI Laptops

Best Software: Gigabyte Azure-Powered AI Laptops

Gamers doen wat ze kunnen om piepen uit een extra prestaties van hun tuig, maar met Gigabyte ‘ s Azure AI-software, ze hebben geen zorgen over te maken. Beschikbaar op Gigabytes’ Aero 15 en Aorus 15 gaming laptop, de software detecteert welke programma ‘ s gebruikt worden en contact met de Microsoft Azure cloud automatisch toewijzen van GPU en CPU en hulpbronnen dienovereenkomstig. Dus, bijvoorbeeld, de Aero 15 zal bij het opendraaien van de GPU-prestaties bij het spelen van games, dan verhogen de prestaties van de CPU wanneer u overschakelt naar een ander programma, zoals Photoshop. Gigabyte claimt de laptops kunnen bereiken tot 30 procent hogere prestaties met de Azuurblauwe AI functie ingeschakeld. – Phillip Tracy

Credit: Gigabyte

Hands-On: Gigabyte Aero-15 Beschikt over RTX 2080 Max-Q en AI Smarts ”

Vanaf € 2299.00

Beste Werkstation: Asus StudioBook

Best Workstation: Asus StudioBook

Asus’ eerste-ooit-werkstation is een lust voor het oog met beestachtige specs. Niet alleen kunt u bij het configureren van de StudioBook met zowel een Intel Xeon CPU en een Nvidia Quadro grafische, Asus weten te proppen een 17-inch beeldscherm in een 15-inch chassis. Dit is dus een MacBook Pro killer die is gemaakt om te reizen op slechts 5.3 kg. Andere opvallende kenmerken zijn een scherm dat ongeveer 97 procent van de DCI-P kleurengamma (ideaal voor creatieve professionals), ondersteuning voor de nieuwste Wi-Fi-6-norm en maximaal 4 tb SSD-opslag. De mogelijkheid om op te roepen een rekenmachine direct op de touchpad is ook een leuke touch. – Mark Spoonauer

Asus StudioBook S Uitdagingen MacBook Pro met Gekke Krachtige Specs ”

Nu kopen

Beste Accessoire: Asus ROG Ranger RGB Rugzak

Best Accessory: Asus ROG Ranger RGB Backpack

De RGB-verlichting kan nu gevonden worden op gaming muizen, toetsenborden en zelfs koptelefoons, maar dat is niet genoeg. Asus zet kleurrijke Led ‘ s in de rugzakken. De verlichting wordt genoemd Auro, en het komt de komende ROG Ranger rugzak. De 20 liter zak is voorzien van een gloeiende Asus ROG masker logo, dat kan worden aangepast aan zeven verschillende verlichtings-profielen en heeft een ambient sensor die de helderheid niveaus op basis van de lichtomstandigheden. Een ingebouwde afstandsbediening in de schouderband kun je schakelt het licht aan en uit of het schakelen tussen de profielen. Oh, en maak je geen zorgen, uw 17-inch ROG machine kan eenvoudig in te schuiven in de ROG Ranger is gewijd laptop slot. – Phillip Tracy

Credit: Laptop Mag

Nu kopen