De Bedste Bærbare computere fra CES 2019

0
52

Ved

Bærbar Mag Redaktionen

|
10 januar 2019 12:44 pm

  • MERE

CES 2019 så en eksplosion af nye bærbare computere. Takket være Nvidia ‘ s RTX GPU start, var der over 40 nye gaming laptops alene, for ikke at nævne alle de premium, midtier og budget-systemer i den 2-i-1 -, business-og arbejdsstation kategorier på showet gulvet. Det er en virkelig spændende start på året.

LTP_Best-CES-lede_badge

Det team af forfattere og redaktører på Laptop Mag løb spidsrod, mødet med hvert enkelt selskab, som evaluerer hver eneste bærbare computer, vi kunne finde. Efter at se og røre ved så mange maskiner, nogle bærbare befalet vores opmærksomhed. Vi så en bærbar computer, der var ikke en bærbar computer…eller en stationær, en bærbar der bruger AI til at forvalte magten indstillinger; og et system, der har fået et redesign, der var to år undervejs.

Hænderne ned, det ser som et stort år for mobile computing, uanset kategori. Så uden yderligere farvel, her er den absolut bedste bærbare computere, der CES 2019 havde at byde på.

Kredit: David McNew/AFP/Getty

Bedst i Show: Asus Mothership

Best of Show: Asus Mothership

Er det en bærbar computer? Er det en stationær? Jeg ved ikke, og helt ærligt, jeg er ligeglad. Men du ønsker at definere Asus Moderskib, en ting er sikker-det er sten-kolde awesome. Moderskibet ligner en imponerende gaming laptop, men derefter låget folder i en tastatur og det hele begynder at gå tilbage, men på en god måde. Fra der, kan du frigøre tastaturet, skal du gøre systemet til et de facto-all-in-one. Og når du kommer over trippy design, du kommer til at nyde den uhæmmet strøm af Intel Core i9 CPU-processor og Nvidia RTX 2080 GPU. Det er en vilde tage på gaming laptop/desktop, at jeg virkelig grave. – Sherri L. Smith

Asus’ ROG Moderskib Er det Mærkeligste og Vildeste Gaming-PC i År ”

Køb nu

Bedste Laptop: Lenovo Yoga S940

Best Laptop: Lenovo Yoga S940

Lenovo er skyde til tops på den bærbare computer food kæde med Yoga S940. Det fik en 0.48-tommer slanke aluminium chassis med en 13.9-tommer panel (kan konfigureres med op til 4K HDR), der ombrydes omkring skærmen, da den smukke design af en Samsung Galaxy smartphone. Og selvom det har superthin kanter, Lenovo fundet et hjem for webcam på top bezel med carving ud en passiv hak, som også gav plads til et IR kamera for at aktivere Windows Hej. Gjorde jeg nævne at denne baby har to op-fyring Dolby Atmos højttalere? Oh yeah, Lenovo er ikke fjolle rundt. – Rami Tabari

Lenovo er Næsten Bezel-Gratis Yoga S940 Er Klar til at Kæmpe XPS 13 ”

Fra $1499.00

Lenovo

Bedste 2-i-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Best 2-in-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Lenovo er ved at tage en stor risiko for, med den nye ThinkPad X1 Yoga, den første ThinkPad lavet af aluminium. Styring væk fra carbon-fiber chassis de populære business line er kendt for, ThinkPad X1 Yoga er en frisk tage på en ikonisk design. X1 Yoga metal-chassis er 17 procent mindre end sidste års model, takket være dens slankere skærm kanter. Resultatet er en 14-tommer laptop med fodspor i en 13-tommer maskine. Lenovo suppleret det nye design med en håndfuld af sikkerhedsfunktioner, herunder en glidende webcam cover og en ePrivacy skærm, som reducerer vinkler og beskytter dine følsomme filer mod nysgerrige øjne. Disse er alle velkommen til tilføjelser til X1 Yoga, men jeg er virkelig spændt på, om den forbedrede højttalere, der lød fremragende i vores demo. – Phillip Tracy

Lenovo ‘ s Nye X1 Yoga er den Første Aluminium ThinkPad ”

Fra $1929.00

Lenovo

Bedste Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-i-1

Best Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-in-1

Forestil dig at gå op til en elegant business-bærbar, og det sensing din tilstedeværelse og logge dig på, uden at du behøver at gøre noget. Det er bare en af de gode ting ved Dell Latitude 7400 2-i-1, hvilket svarer til en genfødsel af Dells Latitude mærke til at fejre sit 25 års jubilæum. Denne 2-i-1 er også utroligt kompakt for en 14-tommer bærbar, og det lover top-notch Whisky Søen resultater sammen med cutting-edge køleteknologier. Tror Kevlar-som fans og rum-alder gel, der normalt findes på en NASA sonde. Tilføj ExpressCharge teknologi, gigabit LTE og op til 24 timer af den nominelle levetid, og du har et business-system, der skal sætte konkurrencen på varsel. – Mark Spoonauer

Dell Latitude 7400 2-i-1 Hands-on: ThinkPad-Killer Er Her ”

Fra $1599.00

Dell

Bedste Budget Gaming Laptop: Dell G5 15

Best Budget Gaming Laptop: Dell G5 15

Dell er at sikre, at du aldrig behøver at beskæftige sig med tykke kanter eller et billigt lavet design nogensinde igen. Ved at indføre G5 15, kan du få en billig gaming bærbar, der ser næsten lige så godt som en Alienware. Det har knap der kanter, en fire-zone RGB-belyst tastatur og lettere og tyndere end de fleste budget gaming-notebooks. Hvis G5 15 bevarer batteriets levetid fra den tidligere generation, vil Dell har ingen konkurrence i den sub-$1,000 gaming marked. Og hvis du beslutter dig for at gå forbi på $1.000, Dell, er at bringe den fulde vægt af RTX Gpu ‘ er og et 4K OLED-display til dette design. – Rami Tabari

Dells G7 og G5-Serien Får RTX Magt og Alienware Ser ”

Fra 999,99 dollar

Dell

Bedste Gaming Laptop: Alienware Area-51

Best Gaming Laptop: Alienware Area-51

Den nye konge af gaming laptops er her, og det fik en swanky nyt udseende og en hel masse strøm til overs. Sportslige et redesign to år undervejs, Alienware Area-51 er helt fantastisk. Det har endda tynde kanter for at fuldføre det nye look. Det er også ved at blive døbt selskabets første ægte desktop udskiftning. Og der er god grund. Den CPU, GPU, RAM og storage kan byttes ud og opgraderet. Men med en Intel Core i9, op til 64 gb RAM og et Nvidia GeForce RTX GPU, vil du ikke nødt til at opgradere til en lang tid. – Sherri L. Smith

Alienware Area-51 Er Verdens Første Bærbare computer med Opgraderes Grafik ”

Fra $1949.00

Dell

Bedste Software: Gigabyte Azure-Drevet AI Bærbare computere

Best Software: Gigabyte Azure-Powered AI Laptops

Spillere gøre hvad de kan for at komme ud af en eventuel ekstra ydelse fra deres rig, men Gigabyte ‘ s Azure AI software, behøver de ikke at bekymre sig om det. Tilgængelig på Gigabyte’ Aero 15 og Aorus 15 gaming bærbare computere, softwaren registrerer, hvilke programmer, der bliver brugt og kontakter Microsoft Azure cloud til automatisk at tildele GPU og CPU ressourcer i overensstemmelse hermed. Så, for eksempel, Aero 15 vil skrue op GPU ydelse, når du spiller spil, og derefter øge CPU-ydeevne, når du skifter over til et andet program, som Photoshop. Gigabyte hævder, at deres bærbare computere kan opnå op til 30 procent højere ydelse med det Azurblå AI funktionen slået til. – Phillip Tracy

Kredit: Gigabyte

Hands-On: Gigabyte Aero 15 Har RTX 2080 Max-Q og AI Smarts ”

Fra $2299.00

Bedste Workstation: Asus StudioBook

Best Workstation: Asus StudioBook

Asus’ første nogensinde arbejdsstation er et syn at se med dyrisk specs. Ikke kun kan du konfigurere StudioBook med både en Intel Xeon CPU og Nvidia Quadro grafikkort, Asus formået at proppe en 17-tommer skærm i en 15-tommer chassis. Så dette er en MacBook Pro killer, der er lavet til at rejse på blot 5,3 kilo. Andre standout funktioner omfatter en skærm, der dækker 97 procent af DCI-S farveskala (great for kreative professionelle), støtte til den seneste Wi-Fi-6 standard og op til 4 tb SSD-lagring. Evnen til at indkalde en lommeregner direkte på touchpad ‘ en er en nice touch. – Mark Spoonauer

Asus StudioBook S Udfordringer MacBook Pro med Crazy Kraftige Specs ”

Køb nu

Bedste Tilbehør: Asus ROG Ranger RGB Rygsæk

Best Accessory: Asus ROG Ranger RGB Backpack

RGB belysning kan nu findes på gaming mus, tastaturer og endda hovedtelefoner, men det er ikke nok. Asus er at sætte farverige Led i sin rygsække. Belysning system kaldes Auro, og det er kommet til den kommende ROG Ranger rygsæk. Den 20-liters taske er udstyret med en glødende Asus ROG maske logo, som kan justeres til syv forskellige lys-profiler og har en ambient sensor, der justerer lysstyrke niveauer, baseret på lysforholdene. En fjernbetjening, der er indbygget i skulderremmen kan du tænder lyset og slukke eller skifte mellem profiler. Åh, og du ikke bekymre dig, din 17-tommer ROG maskinen kan let glide ind i den ROG Ranger er dedikeret til bærbar slot. – Phillip Tracy

Kredit: Bærbar Computer Mag

Køb nu