De Bästa Bärbara datorer på CES-2019

0
101

Av

Laptop Mag-Redaktionen

|
10 januari 2019 12:44 pm

  • MER

CES 2019 såg en explosion av nya bärbara datorer. Tack vare Nvidias RTX GPU lanseringen, det var över 40 nya gaming bärbara datorer ensam, för att inte nämna alla bidrag, midtier och budget system i 2-i-1 -, affärs-och arbetsstation kategorier på mässan. Det är verkligen en spännande start på året.

LTP_Best-CES-lede_badge

Det team av författare och redaktörer på Laptop Mag sprang gatlopp, möte med varje företag, utvärdera varje bärbara dator som vi kunde hitta. Efter att ha sett och att röra så många maskiner, vissa bärbara datorer har bjudit på vår uppmärksamhet. Vi såg en bärbar dator som inte var en bärbar dator…eller en stationär dator, en bärbar dator som använder AI för att hantera makt inställningar, och ett system som fått en ny design som var två år.

Händerna ner, det här är ser ut som ett bra år för mobila datorer, oavsett kategori. Så utan ytterligare adjö, här är den absolut bästa bärbara datorer som CES 2019 hade att erbjuda.

Kredit: David McNew/AFP/Getty

Best of Show: Asus Xmod

Best of Show: Asus Mothership

Är det en laptop? Är det en stationär dator? Jag vet inte och ärligt talat, jag bryr mig inte. Men du vill definiera Asus Mothership, en sak är säker-det är sten-kalla awesome. Moderskeppet ser ut som en imponerande gaming laptop, men då locket fälls in ett tangentbord och allt börjar gå åt vänster men på ett bra sätt. Därifrån kan du ta loss tangentbordet, slå på systemet till en de facto-allt-i-ett. Och när du får över trippy design, du får njuta av den otyglade kraften i Intel Core i9 CPU-processor och Nvidia RTX 2080 GPU. Det är en vild ta på gaming laptop/stationär som jag verkligen gräva. – Sherri L. Smith

Asus ROG Mothership Är den Konstigaste och Vildaste Spel-PC i År ”

Köp nu

Bästa Laptop: Lenovo Yoga S940

Best Laptop: Lenovo Yoga S940

Lenovo är ute efter topplaceringen på den bärbara datorn livsmedelskedjan med Yoga S940. Det fick en 0.48-tums slim aluminium chassi med en 13.9-tums panel (konfigurerbar upp till 4K HDR) som sveper runt displayen, som förkroppsligar den vackra utformningen av en Samsung Galaxy smartphone. Och även om det har superthin ramar, Lenovo funnit ett hem för webbkamera på toppen bezel genom att lyfta ut en passiv notch, som också gav utrymme för en IR-kamera för att aktivera Windows Hej. Nämnde jag att det här barnet har två upp-skjuter Dolby Atmos högtalare? Oh yeah, Lenovo är inte att leka runt. – Rami Tabari

Lenovo är Nästan Bezel-Gratis Yoga-S940 Är Redo att Kämpa för XPS 13 ”

Från $1499.00

Lenovo

Bästa 2-i-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Best 2-in-1: Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Lenovo tar en stor risk med den nya ThinkPad X1 Yoga, den första ThinkPad tillverkad av aluminium. Styrning bort från carbon fiber chassi populära business line är känd för att, ThinkPad X1 Yoga är ett nytt ta på en ikonisk design. De X1 Yoga metall chassi är 17 procent mindre än förra årets modell, tack vare dess smalare visa ramar. Resultatet är en 14-tums laptop med avtryck av en 13-tums maskinen. Lenovo kompletteras den nya designen med en handfull av säkerhetsfunktioner, inklusive en glidande webbkamera lock och en integritet och elektronisk kommunikation display, vilket minskar betraktningsvinkel och skyddar dina känsliga filer mot nyfikna ögon. Dessa är alla välkomna komplement till X1 Yoga, men jag är verkligen glad över den förbättrade högtalare, som lät enastående i vår demo. – Phillip Tracy

Lenovos Nya X1 Yoga är den Första Aluminium ThinkPad ”

Från $1929.00

Lenovo

Bästa Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-i-1

Best Business Laptop: Dell Latitude 7400 2-in-1

Föreställ dig att gå upp till en snygg business laptop och det avkänning din närvaro och loggning dig utan att du behöver göra något. Det är bara en av många saker om Dell Latitude 7400 2-i-1, vilket motsvarar en pånyttfödelse av Dells Latitude varumärke för att fira sitt 25-årsjubileum. Detta 2-i-1 är också otroligt kompakt för en 14-tums laptop och det lovar top-notch Whisky Sjön prestanda tillsammans med avancerad kylteknik. Tror Kevlar-som fläktar och utrymme-ålder gel som normalt finns på en NASA-sonden. Lägg till ExpressCharge-teknik, gigabit LTE och upp till 24 timmar betygsatt batteritid, och du har ett affärssystem som ska sätta konkurrensen på varsel. – Markera Spoonauer

Dell Latitude 7400 2-i-1-Hands-on: för ThinkPad-Killer Är Här ”

Från $1599.00

Dell

Bästa Budget Gaming Laptop: Dell G5: 15

Best Budget Gaming Laptop: Dell G5 15

Dell är att se till att du aldrig har att göra med tjocka ramar eller ett billigt tillverkade design någonsin igen. Genom att införa G5 15, kan du få en prisvärd gaming laptop som ser nästan lika bra som en Alienware. Knappt har det ramar, en fyra-zon RGB-upplyst tangentbord och lättare och tunnare än de flesta budget gaming bärbara datorer. Om G5 15 behåller batteriets livslängd från den föregående generationen, kommer Dell inte har någon konkurrens i sub-$1,000 gaming marknaden. Och om du bestämmer dig för att gå förbi $1,000, Dell för att föra den fulla tyngden av RTX Grafikprocessorer och en 4K OLED-skärm till denna design. – Rami Tabari

Dells G7 och G5-Serien Får RTX Makt och Alienware Ser ut ”

Från $999.99

Dell

Bästa Gaming Laptop: Alienware Area-51

Best Gaming Laptop: Alienware Area-51

Den nya kungen av gaming bärbara datorer är här, och det har fått en flott nytt utseende och en hel del kraft för att skona. Sporting en redesign två år i vardande, Alienware Area-51 är helt fantastisk. Det har även spinkig ramar för att slutföra det nya utseendet. Det är också att vara dubbade bolagets första riktiga stationär dator. Och det finns goda skäl. CPU, GPU, RAM-minne och lagring kan bytas ut och uppgraderas. Men med en Intel Core i9, upp till 64 gb RAM-minne och ett Nvidia GeForce RTX GPU, kommer du inte att uppgradera för en lång tid. – Sherri L. Smith

Alienware Område-51m Är Världens Första Bärbara dator med Uppgraderbara Grafik ”

Från $1949.00

Dell

Bästa Program: Gigabyte Azure-Drivna AI Bärbara datorer

Best Software: Gigabyte Azure-Powered AI Laptops

Spelarna gör vad de kan för att gnissla ut någon extra prestanda från sin rigg, men med Gigabytes Azure AI-program, de behöver inte bekymra dig om det. Tillgänglig på Gigabyte’ Aero 15 och Aorus 15 gaming bärbara datorer, programvara identifierar vilka program som används och kontakter Microsoft Azure molnet att automatiskt tilldela GPU och CPU-resurser i enlighet med detta. Så, till exempel, Aero-15 kommer att skruva upp GPU-prestanda när du spelar spel, för att sedan öka CPU-prestanda när du växlar över till ett annat program som Photoshop. Gigabyte hävdar sin bärbara datorer kan nå upp till 30 procent högre prestanda med Azure AI-funktionen påslagen. – Phillip Tracy

Kredit: Gigabyte

Hands-On: Gigabyte Aero 15 Har RTX 2080 Max-Q och AI Smarts ”

Från $2299.00

Bästa Arbetsstation: Asus StudioBook

Best Workstation: Asus StudioBook

Asus första-någonsin arbetsstation är en syn att skåda med djuriska specifikationer. Inte bara kan du konfigurera StudioBook med både en Intel Xeon-PROCESSOR och Nvidia Quadro grafik, Asus lyckats klämma en 17-tums skärm i ett 15-tums chassi. Så detta är en MacBook Pro mördare som är gjord för att resa på bara 5.3 pounds. Andra bra funktioner inkluderar en skärm som täcker 97 procent av DCI-P färgomfång (bra för kreativa proffs), stöd för de senaste Wi-Fi-6 standard och upp till 4 TB för SSD-lagring. Möjligheten att kalla en miniräknare direkt på touchpaden är en fin touch. – Markera Spoonauer

Asus StudioBook S Utmaningar MacBook Pro med Galna Kraftfulla Specifikationer ”

Köp nu

Bästa Accessoar: Asus ROG Ranger RGB-Ryggsäck

Best Accessory: Asus ROG Ranger RGB Backpack

RGB-belysning kan nu hittas på gaming möss, tangentbord och även hörlurar, men det räcker inte. Asus är att sätta färgglada Led i sina ryggsäckar. Den belysning som kallas Auro, och det kommer till den kommande ROG Ranger ryggsäck. Den 20-liters bag funktioner en glödande Asus ROG mask logotyp, som kan justeras till sju olika belysning profiler och har en omgivande sensor som justerar ljusstyrkan nivåer som baseras på ljusförhållanden. En fjärrkontroll inbyggd i axelbandet kan du slå på och av ljuset eller växla mellan profiler. Åh, och oroa dig inte, din 17-tums ROG maskinen lätt kan glida in i ROG Ranger är dedikerad dator slot. – Phillip Tracy

Kredit: Laptop Mag

Köp nu