Tett På: Gigabyte Aero 15 Har RTX 2080 Max-Q og AI Smarts

0
36

Av

Rami Khordadbeh

|
Januar 9, 2019 12:37 pm

  • MER

Surprise, Surprise: Gigabyte ‘ s Aero-linjen er å få en RTX oppgradere, men selskapet er ikke stoppe der. Den nye Aero-15 vil Microsoft Azure AI, noe som gjør dette til en av de smarteste bærbare spill-pc-en vi noensinne har sett.

Datamaskinen vil starte på $2,299 ($2,199 hver, hvis du kjøper to) og starte en gang i slutten av januar.

Aero 15 front

Med Gigabyte inkludert Microsoft Azure AI, AI (hvis aktivert) gir tilgang til det Asurblå cloud database og trekker tidligere samlet informasjon om hva programmet du kjører, for å best optimalisere det.

For eksempel: Hvis du spiller PUBG i 50 bilder per sekund, AI vil skru opp GPU, og du vil ende opp netting 60 fps.

Og for innholdsskapere, Azure er også kompatibel med alt i Adobe ‘ s lagoppstilling, så du kan få i overkant av en 30 prosent økning i ytelse, mens video-redigering i Premiere. Hvis Microsoft Azure AI fungerer som annonsert, det kan helt revolusjonere bærbare spill-pc.

Aero 15 keyboard

Maxing ut Aero-15 vil gi deg en Intel Core i9-8950HK-prosessor, Nvidia GeForce GTX 2080 Max-Q GPU med 8 gb VRAM, 32 GB RAM (2 spor for 64GB) og to 2 TB Ssd-er.

Aero-15 er svart hette er ikke så omfattende, men det har en slank to-tonet pil-utsnitt nedenfor det som fremhever lokket er karbon-fiber design. Hengslet var imponerende, som det så ut som det var majestetisk formet til kabinettet, før jeg endelig lagt merke til webkameraet gjemmer seg i vanlig skue — og det var ikke plassert godt.

I det minste, Aero-15 er lett og tynn, veier under 5 kg, og måler bare 0.74 tommer. Den kommer med tre USB-3.1-porter, en Thunderbolt-port 3, en HDMI-2.0-port, USB-Type-C / DisplayPort-1.4, en hodetelefon jack, et SD-kort slot, og en RJ45-kontakt i nettverket.

Aero 15 back

Som en motvekt til webcamon hengslet, vi får superthin rammer. På toppen av det, Aero-15 er på 15,6-tommers panel kan være konfigurert med en 3840 x 2160 oppløsning og dekke 100% av Adobe RGB spekteret. Det ser ikke så lyse i person, men i spillet, en PUBG karakteren ryggsekk var skarp og fargerik.

En annen ting jeg er spent på er at Gigabyte er inkludert fullt tilpassbar RGB-belysning for hver tast på tastaturet. Programvaren vil også huske hvilke taster du bruker mest når du spiller spill og belyse dem for deg. Og det betyr ikke bare ser nydelig; det føltes slagkraftig og taktil som jeg danset fingrene mine over dekk.

Noe lang forfallen er at styreflaten er endelig å få Windows presisjon drivere, slik at dine bevegelser bør være mer responsiv og presis.

Aero 15 webcam

Vi var ikke i stand til fullt ut å teste lyd, men Gigabyte frakt Aero-15 med NAHIMIC 3, som vil gi virtuell 7.1 surround lyd, så vel som en fullt tilpassbar equalizer.

Gigabyte vurdert Aero-15 til å vare opp til 10 timer på en lading, noe som er uhørt for en gaming laptop. Vi er interessert i å sette det på prøve.

Vi vil har mer informasjon å dele når vi har full gjennomgang og målestokk Aero-15, men hvis våre forhåndsvise har fortalt oss noe om 2019, er det at AI kan fullstendig endre måten vi spillet.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

  • Som GPU er Riktig For Deg
  • Som Bærbar CPU er Riktig for Deg?
  • De Beste Bærbare Spill-Pc

Forfatter-Bio

Rami Tabari

Rami Khordadbeh,
Så snart Rami Khordadbeh sprunget ut av College of Staten Island, han traff bakken kjører som Skribent for Bærbare pc Mag. Han omtaler hver form og form av en bærbar datamaskin samt alle slags kule tech. Du kan finne han sitter ved pulten sin, omgitt av en hoarder drøm av bærbare datamaskiner, og når han går sin vei ut til sivilisasjonen, kan du fange ham ser virkelig dårlig anime eller spiller noen form av smertelig vanskelig kamp. Han er den beste i hver kamp, og han hadde bare ikke tape. Det er derfor du noen ganger ta sin byline i Tom ‘ s Guide, som tar på seg den nyeste Sjeler-som utfordring.
Rami Khordadbeh,