Hands-On: Gigabyte Aero 15 Har RTX 2080 Max-Q og AI Kløgt

0
40

Ved

Rami Tabari

|
Januar 9, 2019 12:37 pm

  • MERE

Surprise, Surprise: Gigabyte ‘ s Aero line er at få et RTX opgradering, men virksomheden er ikke stoppe der. De nye Aero-15 vil have Microsoft Azure AI, hvilket gør dette til en af de smarteste gaming bærbare, vi nogensinde har set.

Computeren vil starte på $2,299 (dkk 2,199 hver, hvis du køber to) og lancering engang i slutningen af januar.

Aero 15 front

Med Gigabyte, herunder Microsoft Azure AI, AI (hvis aktiveret) får adgang til Azure cloud-database og trækker tidligere indsamlede oplysninger om, hvad app, du kører, med henblik på at optimere det.

For eksempel: Hvis du spiller PUBG på 50 billeder per sekund, AI vil skrue op for GPU ‘ en, og du vil ende op netting 60 fps.

Og for skaberne af indhold, Azure er også kompatibelt med alt i Adobe ‘ s lineup, så du kan få op mod 30 procent løft i ydelse, mens video-redigering i Premiere. Hvis Microsoft Azure AI virker som annonceret, det kan helt revolutionere gaming laptops.

Aero 15 keyboard

Maxing Aero 15 vil netto du en Intel Core i9-8950HK processor, et Nvidia GeForce GTX 2080 Max-Q GPU ‘en med 8 gb VRAM, 32GB RAM (2 slots til 64 GB) og to 2TB Ssd’ er.

Aero-15 sort hætte er ikke alt for omfattende, men det har et elegant to-tonet pil-udskæring under det, der fremhæver låget carbon fiber design. Hængslet var imponerende, som det så ud, som om det var majestætisk skulpturelle i chassiset, indtil jeg endelig bemærket webcam skjult i et almindeligt syn, og det blev ikke placeret.

I det mindste, Aero-15 er let og slank, vejer lige under 5 kg og måler kun 0.74 inches. Det kommer med tre USB-3.1-porte, en Thunderbolt-3-port, en HDMI-2.0-port, en USB-Type-C / DisplayPort 1.4, et stik til hovedtelefoner, et SD card slot og en RJ45 port.

Aero 15 back

For at modvirke, at webcamon hængslet, så får vi superthin kanter. På toppen af det, Aero 15 15.6-tommer panel kan konfigureres med en 3840 x 2160 opløsning og dække 100% af Adobe RGB-spektret. Det ikke ser så lyst på person, men i spillet, en PUBG karakter rygsæk var skarp og farverig.

En anden ting, jeg er spændt på, er, at Gigabyte er herunder fuldt tilpasselig RGB belysning til hver tast på tastaturet. Softwaren vil også huske, hvilke taster, du bruger mest, når du spiller spil og belyse dem for dig. Og det betyder ikke blot ser fantastisk ud; den følte, fyndig og diskussion, som jeg danset mine fingre over dæk.

Noget, der for længst er, at touchpad ‘ en er endelig at få Windows præcision drivere, så dine bevægelser bør være mere fleksible og præcise.

Aero 15 webcam

Vi var ikke i stand til fuldt ud at teste lyd, men Gigabyte forsendelse Aero 15 med NAHIMIC 3, som vil give 7.1 virtual surround sound, samt en fuldt tilpasselig equalizer.

Gigabyte bedømt Aero 15 til at vare op til 10 timer på en opladning, hvilket er uhørt for en gaming laptop. Vi er interesseret i at sætte det på prøve.

Vi vil have flere oplysninger at dele, når vi fuldt ud at vurdere og sammenligne de Aero 15, men hvis vores preview har fortalt os noget om 2019, det er, at AI kan helt ændre den måde, vi har spillet.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • Der GPU ‘ en er Rigtige For Dig
  • Som Bærbar CPU ‘ en er den Rigtige for Dig?
  • De Bedste Gaming Laptops

Forfatter Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart Rami Tabari sprunget ud af College af Staten Island, han ramte jorden kører som et Personale, Forfatter til Bærbar computer Mag. Han gennemgår hver eneste form og i form af en bærbar computer, samt alle former for cool tech. Du kan finde ham, der sidder ved sit skrivebord omgivet af en hoarder drøm af bærbare computere, og når han går sin vej ud til civilisationen, kan du fange ham ser virkelig dårlig animationsfilm eller spille en slags smerteligt svært spil. Han er den bedste på hvert spil, og han bare ikke tabe. Det er derfor, du vil lejlighedsvis fange hans byline i Tom ‘ s Guide, idet der på det seneste Sjæle-som udfordring.
Rami Tabari,