Hands-On: Gigabyte Aero-15 Beschikt over RTX 2080 Max-Q en AI Smarts

0
35

Door

Rami Tabari

|
9 januari 2019 12:37 pm

  • MEER

Verrassing, verrassing: Gigabyte ‘ s Aero-lijn is het krijgen van een RTX upgrade, maar het bedrijf is niet te stoppen. De nieuwe Aero 15 Microsoft Azure, AI, waardoor dit een van de beste gaming laptops die we ooit hebben gezien.

De computer zal beginnen bij $2,299 ($2,199 elk, als je koopt twee) en start ergens aan het einde van januari.

Aero 15 front

Met Gigabyte zoals de Microsoft Azure, AI, AI (indien ingeschakeld) toegang tot de Azure cloud-database en trekt eerder informatie verzameld over wat je de app draait, om de beste te optimaliseren.

Bijvoorbeeld: Als u aan het spelen bent PUBG 50 frames per seconde, de AI zal het opendraaien van de GPU, en je zult uiteindelijk het opleveren van 60 fps.

En voor de makers van content, Azure is ook compatibel met alles op in Adobe ‘ s line-up, zodat je kunt krijgen naar boven van een 30 procent hogere prestaties, terwijl video-editing in Première. Als de Microsoft Azure AI werkt zoals geadverteerd, het kan volledig revolutie gaming laptops.

Aero 15 keyboard

Haalt het uit de Aero-15 zal u netto een Intel Core i9-8950HK processor, een Nvidia GeForce GTX 2080 Max-Q GPU met 8GB RAM, 32 GB RAM (2 sleuven voor het 64-GB) en twee 2 TB Ssd ‘ s.

De Aero 15 de zwarte kap is een niet al te uitgebreid, maar het heeft een slanke twee-tinten pijl-uitsnede hieronder het dat de hoogtepunten van het deksel koolstofvezel ontwerp. Het scharnier was indrukwekkend, het leek alsof het was prachtig gebeeldhouwde in het chassis, totdat ik eindelijk de webcam verborgen in het volle zicht, en het is niet goed geplaatst.

Op zijn minst, de Aero-15 is een licht en slank, met een gewicht van net onder de 5 pond en meet slechts 0.74 centimeter. Het komt met drie USB-3.1-poorten, één Thunderbolt-3-poort, een HDMI-2.0-poort, een USB Type-C / DisplayPort 1.4, een koptelefoon-aansluiting, een SD-kaart slot en een RJ45-poort.

Aero 15 back

Om tegenwicht te bieden aan de webcamon het scharnier, krijgen we superthin bezels. Op de top van dat, Aero 15 15,6-inch scherm kan worden geconfigureerd met een 3840 x 2160 resolutie en dekking van 100 procent van het Adobe RGB spectrum. Het zag er niet naar uit dat het helder is in persoon, maar in-game, een PUBG karakter van de rugzak was scherp en kleurrijk.

Een ander ding dat ik ben enthousiast over is dat Gigabyte is een volledig aanpasbare RGB verlichting voor elke toets op het toetsenbord. De software zal ook onthouden welke toetsen je het meest gebruikt bij het spelen van games en verlichten ze voor u. En het ziet er niet alleen prachtig; het voelde een krachtige en tactiele als ik danste met mijn vingers over het dek.

Iets wat allang is dat het touchpad is eindelijk Windows precisie stuurprogramma ‘ s, zodat je de bewegingen moeten worden voor een meer responsieve en nauwkeurige.

Aero 15 webcam

We waren niet in staat om volledig te testen van de audio, maar Gigabyte verzending van de Aero-15 met NAHIMIC 3, die zorgt voor 7.1 virtual surround sound en een volledig instelbare equalizer.

Gigabyte beoordeeld in de Aero 15 en duren tot 10 uur op een lading, die ongekend is voor een gaming laptop. We zijn geïnteresseerd in te zetten dat de test.

We hebben meer informatie te delen, zodra we volledig te beoordelen en benchmarken van de Aero-15, maar als ons voorbeeld heeft verteld ons iets over 2019, het is die AI kan volledig veranderen de manier waarop we het spel.

Credit: Laptop Mag

  • Die GPU is Voor U
  • Die Laptop CPU is geschikt voor U?
  • De Beste Gaming Laptops

Auteur Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Zodra Rami Tabari is voortgekomen uit het College van Staten Island, raakte hij de grond wordt uitgevoerd als een Schrijver voor het Personeel Laptop Mag. Hij controleert elke vorm en de vorm van een laptop als allerlei leuke tech. Je vindt hem zittend aan zijn bureau, omgeven door een potter ‘ s dream van laptops, en toen hij navigeert zich een weg naar de beschaving, kunt u vangen hem kijkt echt slechte anime of het spelen van een soort pijnlijk moeilijk spel. Hij is de beste in elke wedstrijd en hij wil gewoon niet verliezen. Dat is waarom je je zo af en toe vangen zijn bijzaak in Tom ‘ s Guide, met op de laatste Zielen-als uitdaging.
Rami Tabari,
op