Deze Verlichting Kit Lost Uw Laptop is Verschrikkelijk Webcam

0
40

Door

Phillip Tracy

|
9 januari 2019 08:06 uur

  • MEER

Face it, uw laptop webcam is slecht. Voor welke reden dan ook, wanneer bedrijven pakken hun producten met de nieuwste en beste tech, hebben ze de neiging om te vergeten over de webcam.

Dat wordt vooral duidelijk wanneer u de camera-app in een donkere omgeving. Beeldkwaliteit bij weinig licht is vaak graan, wazig en praktisch onbruikbaar.

Maar voor hoe veel we van kritiek op deze camera ‘ s, de meeste laptops kunt eigenlijk het vastleggen van een goed beeld onder de juiste verlichting. Dat is waar de Lume Kubus Lucht VC komt. Met behulp van een zuignap mount en de Lume Kubus Lucht van de lamp, de onlangs vrijgegeven Lucht VC kan worden aangesloten op vrijwel elke gadget, waaronder smartphones, laptops en tablets.

img_20190106_191902

Het concept is eenvoudig. Installeer gewoon de Go Pro-vormige Kubus Lucht licht op de achterkant van uw laptop met behulp van een bijgeleverde zuignap. Van daaruit kunt u gebruik maken van de bijbehorende app voor het aanpassen van helderheid, licht, flitser en flitser snelheden. De verstelbare 400 LUX groothoek-LED zal doen de rest van het werk, opfleuren van uw gezicht te verbeteren van de algehele kwaliteit van uw video.

MEER: Hoe Zet Je Webcam

IMG_20190106_191820

Ik kreeg een kans om de demo van de Lume Kubus in een vreselijk verlichte vergaderruimte waar het kon echt goed (sorry voor de woordspeling bedoeld). De beeldkwaliteit van de MacBook Pro een verbeterde het moment dat het licht werd omgedraaid. Beter nog, de Kubus niet overbelichten mijn gezicht of de oorzaak van de webcam te uitgeblazen de achtergrond.

IMG_20190106_191730

Omdat de Lume Cube is gebaseerd op een zuignap, je kunt het verplaatsen van het ene apparaat naar het andere zonder het aanpassen of wijzigen van klemmen. Het lichtgewicht Air VC is waterdicht en heeft een interne batterij voor draadloos gebruik. Het licht laadt op via USB.

IMG_20190106_191814

De Lucht VC is nu beschikbaar voor $79.95. Dat maakt het een beetje een moeilijk te verkopen overweegt u kunt kopen de Razer Kiyo, een 1080p webcam met een verstelbare ring van licht, voor $99. Toch kon ik zien dat de Lucht VC een handig hulpmiddel voor makers of zakelijke gebruikers die behoefte hebben aan een oplossing on-the-go.

  • Beste Externe Laptop Webcams – 4K -, Streaming -, Budget Picks
  • De Razer Kiyo Review: Een Webcam Game Changer
  • De Logitech HD Webcam C310 – Volledige Review