Dette Belysning Kit Løser Din Bærbare pc-er Fryktelig, Webkamera

0
38

Av

Phillip Tracy

|
Januar 9, 2019 08:06 pm

  • MER

Innse det, til din bærbare pc og webkamera er dårlig. For uansett grunn, når selskaper pakke sine produkter med den nyeste og beste tech, de har en tendens til å glemme webkamera.

Det blir spesielt tydelig når du slår opp kamera-appen i mørke omgivelser. Bildekvalitet i svakt lys er ofte korn, uskarpe og praktisk talt ubrukelig.

Men for hvor mye vi kritiserer dem kameraer, de fleste bærbare datamaskiner kan faktisk ta en anstendig bilde under til høyre belysning. Det er der de Lume Kube Air VC kommer inn. Ved hjelp av en sugekopp montere og Lume Kube Air lampe, den nylig utgitte Air VC kan være knyttet til bare om noen gadget, inkludert smarttelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett.

img_20190106_191902

Konseptet er enkelt. Bare monter Gå Pro-formet Kube Luft lys på baksiden av den bærbare pc-en med en medfølgende sugekoppen. Derfra, du kan bruke den medfølgende appen til å tilpasse lysstyrke, lys strobe og strobe hastigheter. Den justerbare 400 LUX vidvinkel LED vil gjøre resten av arbeidet, lyser opp ansiktet ditt til å forbedre kvaliteten på videoen din.

MER: Hvordan å Slå Av Webkamera

IMG_20190106_191820

Jeg fikk en sjanse til å demo Lume Kube i en veldig tent konferanserom hvor det kan virkelig skinne (beklager, pun intended). Bildekvaliteten på MacBook Pro forbedret i det øyeblikket lyset ble snudd på. Bedre ennå, Kuben ikke har du overeksponert ansiktet mitt, eller føre til webkameraet til blåst ut bakgrunnen.

IMG_20190106_191730

Fordi de Lume Cube er basert på en sugekopp, kan du flytte det fra en enhet til en annen uten å justere eller endre ut klemmer. Den lette Luft VC er vanntett og har et innebygd batteri for trådløs bruk. Lys lades via USB.

IMG_20190106_191814

Luften VC er nå tilgjengelig for $79.95. Det gjør at det blir litt av en tøff selge vurderer du kan kjøpe Razer Kiyo, en 1080p-webkamera med en justerbar ring lys, for $99. Likevel, jeg kunne se Air VC være et nyttig verktøy for skapere eller business-brukere, som trenger en løsning on-the-go.

  • Beste Ekstern Laptop Webkameraer – 4K, Streaming, Økonomiske Plukker
  • Razer Kiyo Anmeldelse: En Webcam Game Changer
  • Logitech HD Webcam C310 – Full Gjennomgang