Denne Belysning Kit Rettelser til Din Bærbare computer er Forfærdeligt Webcam

0
34

Ved

Phillip Tracy

|
Januar 9, 2019 08:06 pm

  • MERE

Se det i øjnene, din laptop webcam er dårlig. For uanset af hvilken grund, når virksomheder med at pakke deres produkter med den nyeste og bedste teknologi, som de har tendens til at glemme alt om webcam.

Der bliver især tydeligt, når du tænder kameraet app i mørke omgivelser. Billedkvalitet i svag belysning er ofte korn, sløret og næsten ubrugelig.

Men for, hvor meget vi kritisere dem, kameraer, de fleste bærbare computere kan faktisk fange en anstændig billede i henhold til den rette belysning. That ‘ s, hvor de Lume Cube Air VC kommer i. Ved hjælp af en sugekop holderen og Lume Cube Air lampe, den nyligt udgivet Luft VC kan være knyttet til blot om enhver gadget, herunder smartphones, bærbare computere og tablets.

img_20190106_191902

Konceptet er enkelt. Blot montere den Go Pro-formet Cube Air lys på bagsiden af din bærbare computer ved hjælp af et medfølgende sugekop. Derfra, du kan bruge den medfølgende app til at tilpasse lysstyrke, lys, strobe og strobe hastighed. Den justerbare 400 LUX bred vinkel LED vil gøre resten af arbejdet, belysning op dit ansigt til at forbedre den overordnede kvalitet af din video.

MERE: Hvordan at Slukke Din Webcam

IMG_20190106_191820

Jeg fik en chance for at demo Lume Terning i en frygtelig oplyst konferencerum, hvor det virkelig kunne skinne (sorry, pun intended). Billedkvaliteten af MacBook Pro forbedret i det øjeblik, lyset blev vendt om. Bedre endnu, er Terningen ikke overeksponere mit ansigt eller forårsage webcam til blæst ud af baggrunden.

IMG_20190106_191730

Fordi de Lume Cube bygger på en sugekop, kan du flytte det fra én enhed til en anden uden at justere eller ændre ud klemmer. Den lette Luft VC er vandtæt og har et internt batteri til trådløs brug. Lyset, oplades via USB.

IMG_20190106_191814

Luften VC er nu tilgængelig for $79.95. Det gør det lidt af en hård sælge overvejer du kan købe Razer Kiyo, en 1080p webcam med en justerbar ring lys, for $99. Stadig, jeg kunne se Luften VC er et nyttigt værktøj for de skabende kunstnere eller professionelle brugere, som har brug for en løsning, on-the-go.

  • Bedste Eksterne Bærbare Webkameraer – 4K, Streaming, Budget Picks
  • Razer Kiyo Anmeldelse: Et Webcam Game Changer
  • Logitech HD Webcam C310 – Fuld Anmeldelse