Dell og Alienware Gå All-In på OLED

0
47

Av

Sherri L. Smith, Redaktør

|
Januar 9, 2019 09:26 pm

  • MER

LAS VEGAS – Alienware hadde en rekke store kunngjøringer på CES 2019 — et par oppdateres for m15-og G-Serie linjer, og en helt ny stasjonær erstatning. Men snarere enn å hvile på sine laurbær, selskapet ser mot fremtiden, og fremtiden er OLED.

alienware laptops

I dag er selskapet avduket tre spennende nye produkter sportslige utrolig livlig, energieffektiv paneler. Dessverre, eksakte priser og tilgjengelighet er ennå ikke annonsert, men jeg var i stand til å fange opp at Alienware er å se på andre halvdel av året.

MER: Beste Dell og Alienware Bærbare

Etter en Dell/Alienware rep til et hemmelig rom på messegulvet, møtte jeg en Alienware m15 og en G-Serien G7 15 kombinert med den glansede siden paneler. Mens det var fornuftig at skjermen ville gjøre det til en Alienware, men jeg ble gledelig overrasket over å se Dell gir G-Serien fans high-end komponenter. Merkevaren har blitt plassert som et trinn nedenfor Alienware på både pris og komponenter, så det er flott å se G-Serien får noen OLED kjærlighet.

alienware oled monitor

Men hvorfor skal bærbare spill-pc-få all moroa? Alienware også avdekket en showstopping 55-tommers buede OLED-gaming skjerm. Som bærbare datamaskiner, farger og detaljer var utsøkt. Men skjermen har den ekstra bonus av kurvatur, noe som skaper en svært oppslukende opplevelse. Jeg ser frem til å stirrer lengselsfullt i hvert panel når de kommer til den Bærbare pc Mag lab.

  • Alienware Bærbare Spill-pc – Helt Vurdering og Rapport-Kort
  • Dell Bærbare pc – er, Helt Gjennomgang og Vurdering – Bærbar pc Mag
  • Beste Bærbare Spill-Pc