Dell og Alienware Gå All-In på OLED –

0
45

Ved

Sherri L. Smith, Redaktør

|
Januar 9, 2019 09:26 pm

  • MERE

LAS VEGAS – Alienware havde en masse store annonceringer på CES 2019 — et par opdaterer til m15 og G-Serie linjer, og et helt nyt desktop udskiftning. Men i stedet for at hvile på sine laurbær, virksomheden søger mod fremtiden, og fremtiden er OLED.

alienware laptops

I dag har virksomheden afsløret tre nye og spændende produkter, sportslige utroligt levende, magt effektive paneler. Desværre, eksakt pris og tilgængelighed er endnu ikke annonceret, men jeg var i stand til at udlede, at Alienware er at se på den anden halvdel af året.

MERE: Bedste Dell og Alienware Bærbare computere

Efter en Dell/Alienware rep til et hemmeligt rum på showet gulvet, jeg er stødt på en Alienware m15 og en G-Serien G7 15 udstyret med den blanke paneler. Samtidig gav det mening, at skærmen ville gøre det på en Alienware, men jeg blev glædeligt overrasket over at se Dell giver G-Serien fans high-end-komponenter. Mærket har været placeret som et skridt nedenfor Alienware i både pris og komponenter, så det er dejligt at se G-Serie få nogle OLED kærlighed.

alienware oled monitor

Men hvorfor skal gaming laptops få alt det sjove? Alienware også afsløret en showstopping 55-tommer buede OLED-gaming skærm. Ligesom bærbare computere, farve og detaljer var udsøgt. Men skærmen har den ekstra bonus af krumning, der skaber en utrolig intens oplevelse. Jeg ser frem til at stirre længselsfuldt i hvert panel, når de ankommer til den Bærbare computer Mag lab.

  • Alienware Gaming-Laptops – Mærke Vurdering og Rapport Kort
  • Dell Laptops – Mærke Gennemgang og Vurdering – værdiboks til Bærbar Mag
  • Bedste Gaming Laptops