Dell och Alienware Gå All-In på OLED –

0
54

Av

Sherri L. Smith, Redaktör

|
9 januari 2019 09:26 pm

  • MER

LAS VEGAS – Alienware hade en hel del stora meddelanden på CES 2019 — ett par uppdateringar för m15-och G-Serie rader, och en helt ny stationär dator. Men i stället för att vila på sina lagrar, företaget tittar mot framtiden, och framtiden är OLED.

alienware laptops

I dag presenterade tre nya spännande produkter idrottsliga otroligt levande, strömsnål paneler. Tyvärr, exakt pris och tillgänglighet har ännu inte tillkännagivits, men jag har kunnat få fram att Alienware tittar på den andra halvan av året.

MER: Bästa Dell och Alienware Datorer

Efter en Dell/Alienware rep till ett hemligt rum på mässgolvet, som jag stött på en Alienware m15 och en G-Serien G7 15 utrustad med den blanka paneler. Samtidigt som det är meningsfullt att displayen skulle göra det på en Alienware, men jag blev glatt överraskad över att se Dell ger G-Serien fans high-end komponenter. Varumärket har placerats som ett steg nedan Alienware i både pris och komponenter, så det är bra att se G-Serien få lite OLED-kärlek.

alienware oled monitor

Men varför ska gaming bärbara datorer får allt det roliga? Alienware visade också en showstopping 55-tums böjd OLED-gaming monitor. Som bärbara datorer, färg och detaljer som var utsökt. Men skärmen har den extra bonus krökning som skapar en otroligt uppslukande spelupplevelse. Jag ser fram emot att såg längtansfullt i varje panel när de kommer på Laptop Mag lab.

  • Alienware Gaming Bärbara datorer – Helt Rating och Rapport Kort
  • Bärbara Dell – Varumärke Granskning och värdering – Laptop Mag
  • Bästa Gaming Bärbara Datorer