Dell en Alienware Ga All-In op OLED –

0
61

Door

Sherri L. Smith, Editor

|
9 januari 2019 09:26 uur

  • MEER

LAS VEGAS – Alienware had een aantal grote aankondigingen op de CES in 2019 — een paar vernieuwingen voor de m15-en G-Serie lijnen, en een totaal nieuwe desktop vervanger. Maar in plaats van op zijn lauweren rust, het bedrijf is op zoek naar de toekomst, en de toekomst is OLED.

alienware laptops

Vandaag is het bedrijf onthuld drie spannende nieuwe producten sporting verbazingwekkend levendige, energie-efficiënte panelen. Helaas, de exacte prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, maar ik was in staat om te lezen dat Alienware is op zoek naar de tweede helft van het jaar.

MEER: Beste Dell en Alienware Laptops

Na een Dell/Alienware rep naar een geheime kamer op de beursvloer, ontmoette ik een Alienware m15 en een Serie G G7 15 uitgerust met de glanzende panelen. Terwijl het logisch dat het scherm zou maken op een Alienware, maar ik was aangenaam verrast om te zien Dell het geven van G-Serie liefhebbers van high-end componenten. Het merk is gepositioneerd als een stap onder Alienware in zowel de prijs als de componenten, dus het is geweldig om te zien G-Serie krijgen een aantal OLED liefde.

alienware oled monitor

Maar waarom moet gaming laptops krijgen al het plezier? Alienware bleek ook een showstopping 55-inch gebogen OLED-gaming monitor. Net als de laptops, de kleur en detail waren prachtig. Maar de monitor is de toegevoegde bonus van een kromming die maakt een enorm indrukwekkende ervaring. Ik ben op zoek naar turen verlangend in elk paneel, zodra ze aankomen op de Laptop Mag lab.

  • Alienware Gaming Laptops – Merk Rating en het Rapport Kaart
  • Dell-Laptops – Merk Review en Rating – Laptop Mag
  • Beste Gaming Laptops