Aorus 15 Krijgt Nvidia RTX 2070 en AI Voeding voor Gezonde Prijs

0
50

Door

Rami Tabari

|
9 januari 2019 12:35 pm

  • MEER

Gigabyte ‘ s Aorus merk is het trekken van haar 15-inch laptop neer uit de hoge rijkdom van premium land, waardoor de Aorus 15 in een iets meer betaalbare wereld met een RTX 2070 terwijl ook de invoering van Microsoft Azure, AI, die optimaliseert uw CPU en GPU voor u.

De Aorus 15 beschikbaar zal zijn ergens in het einde van januari en beginnen bij $1799, waardoor het veilig in het reguliere aanbod.

Aorus 15 front

Net als Gigabyte de Aero line-up, de Aorus 15 wordt geleverd met Microsoft Azure AI, die (indien ingeschakeld) toegang tot de Azure cloud-database en trekt eerder informatie verzameld over wat je de app draait om de beste te optimaliseren.

In de vergelijking demo die we zagen, PUBG was het krijgen van rond de 50 frames per seconde met de AI uit, maar wanneer de AI aangezet daadwerkelijk geoptimaliseerd het systeem en de prioriteit van de GPU, waardoor het spel uit te voeren rond de 60 fps.

Gigabyte vermeld dat de AI ondersteunt alle Adobe-software, die het mogelijk zal maken tot een 30 procent hogere prestaties tijdens het bewerken van apps als Adobe Premiere. Als de Microsoft Azure AI werkt zoals geadverteerd, het kan volledig revolutie gaming laptops.

Aorus 15 keyboard

Als je wilt om de Aorus in de premium range krijg je een Intel Core i7-8750H processor, een Nvidia GeForce RTX 2070 met 8GB RAM, 16GB RAM (2 slots voor 32GB) en twee 2 TB Ssd ‘ s.

Verrassend, de Aorus 15 kap is sexier dan de veel duurdere alternatief, de Aero 15, als het mat zwart werd vergezeld door twee stijlvol gesneden witte LED-strips in de aanloop naar een gloeiende Aorus logo.

Het beste deel is dat de webcam niet op het scharnier, zoals de Aero 15; het is aan de bovenkant precies waar het moet, dus ik heb niet schuldig te voelen over het waarderen van de netjes bezuinigen op het scharnier.

Aorus 15 back

Echter, de Aorus 15 doet kijken en voel me een beetje grof, met een gewicht van iets meer dan 5 kilo en bijna meten bij 1 cm dik. Het chassis is voorzien van drie USB-3.1-poorten, een USB-3.1 Type-C (ondersteunt DP 1.3), een HDMI-2.0-poort, een RJ45-poort, een mini-SD-kaartsleuf, en een hoofdtelefoonaansluiting.

Zelfs met de webcam op de top kregen we toch het ongelooflijk dunne bezels in combinatie met een 15,6-inch, 1080p paneel met een 144Hz refresh rate. De groene bomen en rode huizen in het besneeuwde landschap van Battlefield V waren verrassend helder en kleurrijk te midden van Gigabyte ‘ s goed verlichte stand.

De Aorus 15’s toetsenbord ziet er netjes uit, en krijgt nog een lichte drie-zone RGB verlichting, maar als ik het getest, worden de toetsen voelde papperig en onbevredigend wanneer ik getypt op hen.

Aorus 15 underside

Zoals de Aero-15, de Aorus 15 is die nog veel moet Windows precisie-stuurprogramma ‘ s voor de touchpad evenals de NAHIMIC audio-software die zorgt voor een volledige equalizer evenals 7.1 virtual surround sound.

Iets dat uniek is aan de Aorus 15 is dat meer dan de helft van de onderkant van het blad is gewijd aan de heatpipes en fans, en van wat ik kon zien door de openingen was het denken van de motor in een luxe sportwagen.

Aorus nog niet beoordeeld in de levensduur van de batterij van de 15-inch laptop, maar Gigabyte ‘ s Aero 15 is geschikt voor het laatst tot 10 uur, dat is belachelijk voor een gaming laptop. Als de Aorus 15 is ergens in de buurt die we onder de indruk zal zijn.

Onnodig te zeggen, we zijn blij om te zien hoe effectief de Microsoft Azure, de AI is en hoe het vorm aan de toekomst van gaming laptops te komen. Stay tuned voor de volledige review en benchmarks van de Aorus 15.

Credit: Laptop Mag

Auteur Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Zodra Rami Tabari is voortgekomen uit het College van Staten Island, raakte hij de grond wordt uitgevoerd als een Schrijver voor het Personeel Laptop Mag. Hij controleert elke vorm en de vorm van een laptop als allerlei leuke tech. Je vindt hem zittend aan zijn bureau, omgeven door een potter ‘ s dream van laptops, en toen hij navigeert zich een weg naar de beschaving, kunt u vangen hem kijkt echt slechte anime of het spelen van een soort pijnlijk moeilijk spel. Hij is de beste in elke wedstrijd en hij wil gewoon niet verliezen. Dat is waarom je je zo af en toe vangen zijn bijzaak in Tom ‘ s Guide, met op de laatste Zielen-als uitdaging.
Rami Tabari,
op