Aorus 15 Får Nvidia RTX 2070 og AI Strøm til en Fornuftig Pris

0
36

Ved

Rami Tabari

|
Januar 9, 2019 12:35 pm

  • MERE

Gigabyte ‘ s Aorus brand er at trække sin 15-tommer laptop ned fra den høje rigdomme, premium lander, bringe Aorus 15 ind i en lidt mere overkommelig rige med en RTX 2070 samtidig at indføre Microsoft Azure AI, der optimerer din CPU og GPU for dig.

Den Aorus 15 vil blive tilgængelig engang i slutningen af januar, og starter ved $1,799, sætte det på en sikker måde i det almene område.

Aorus 15 front

Som Gigabyte ‘ s Aero lineup, Aorus 15 forsendelse med Microsoft Azure AI, som (hvis den er aktiveret) får adgang til Azure cloud-database og trækker tidligere indsamlede oplysninger om, hvad app, du kører i, for at optimere det.

I sammenligning demo vi så, PUBG var ved at blive omkring 50 billeder per sekund med AI-off, men når AI tændt på det, der faktisk er optimeret system til at prioritere GPU ‘ en, som fik spillet til at køre på omkring 60 fps.

Gigabyte erklærede, at AI vil støtte alle Adobe-software, der vil tillade, at op til 30 procent løft i ydelse, mens du redigerer i programmer som Adobe Premiere. Hvis Microsoft Azure AI virker som annonceret, det kan helt revolutionere gaming laptops.

Aorus 15 keyboard

Hvis du ønsker at bringe Aorus i præmien område, du får en Intel Core i7-8750H processor, et Nvidia GeForce RTX 2070 med 8 gb VRAM, 16 GB RAM (2 slots til 32GB) og to 2TB Ssd ‘ er.

Overraskende, den Aorus 15 hætte var mere sexet end den meget dyrere alternativ, Aero-15, som er mat sort var ledsaget af to smukt udskåret hvid LED strips op til et glødende Aorus logo.

Den bedste del er, at webcam ‘ et er ikke på hængsel, som Aero 15; det er på toppen, præcis hvor det skal være, så jeg ikke behøver at føle sig skyldige over at værdsætte pænt skære hjørner på hængslet.

Aorus 15 back

Men Aorus 15 ser og føler sig lidt klodsede, vejer lidt over 5 kg og næsten måling på 1 tomme tyk. Chassiset er udstyret med tre USB-3.1-porte, en USB-3.1 Type-C (DP understøtter 1.3), en HDMI-2.0-port, en RJ45 port, et mini-SD-kort slot og et hovedtelefonstik.

Endda med webcam på toppen, har vi stadig fået den utroligt tynde kanter kombineret med en 15,6-tommers, 1080p skærm med en 144Hz opdateringshastighed. Grønne træer og røde huse, i de sneklædte landskab af Battlefield V var overraskende lyse og farverige midt Gigabyte ‘ s veloplyste standen.

Den Aorus 15 tastatur ser pæn, og stadig får lys tre-zone RGB belysning, men når jeg har afprøvet det, tasterne føltes grødet og utilfredsstillende, når jeg har skrevet om dem.

Aorus 15 underside

Ligesom Aero 15, Aorus 15 er at få disse meget brug for Windows præcision drivere for touchpad ‘ en samt NAHIMIC audio-software, der giver en fuld equalizer samt 7.1 virtuel surround sound.

Noget enestående for Aorus 15 er, at over halvdelen af dens underside er dedikeret til heatpipes og fans, og fra hvad jeg kunne se gennem ventilationskanaler, at det var minder om motoren i en luksus bil.

Aorus har ikke vurderet batteriets levetid på sin 15-tommer bærbar, men Gigabyte ‘ s Aero 15 er normeret til at vare op til 10 timer, hvilket er latterligt for en gaming laptop. Hvis Aorus 15 overalt nær, at vi vil blive imponeret.

Det er overflødigt at sige, vi er spændte på at se, hvordan en effektiv Microsoft Azure AI er, og hvordan det vil forme fremtidens gaming laptops til at komme. Stay tuned for fuld gennemgang og benchmarks af Aorus 15.

Kredit: Bærbar Computer Mag

Forfatter Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart Rami Tabari sprunget ud af College af Staten Island, han ramte jorden kører som et Personale, Forfatter til Bærbar computer Mag. Han gennemgår hver eneste form og i form af en bærbar computer, samt alle former for cool tech. Du kan finde ham, der sidder ved sit skrivebord omgivet af en hoarder drøm af bærbare computere, og når han går sin vej ud til civilisationen, kan du fange ham ser virkelig dårlig animationsfilm eller spille en slags smerteligt svært spil. Han er den bedste på hvert spil, og han bare ikke tabe. Det er derfor, du vil lejlighedsvis fange hans byline i Tom ‘ s Guide, idet der på det seneste Sjæle-som udfordring.
Rami Tabari,