Aorus 15 Får Nvidia RTX 2070 og AI Kraft til Fornuftig Pris

0
39

Av

Rami Khordadbeh

|
Januar 9, 2019 12:35 pm

  • MER

Gigabyte ‘ s Aorus merkevare er å trekke sin 15-tommers laptop ned fra den høye rikdom av premium land, og bringer Aorus 15 inn i en litt mer overkommelig rike med en RTX 2070 mens også introdusere Microsoft Azure AI, som optimaliserer din CPU og GPU for deg.

Den Aorus 15 vil være tilgjengelig en gang i slutten av januar og starter på $1,799, setter den sikkert i den ordinære serien.

Aorus 15 front

Som Gigabyte ‘ s Aero lagoppstilling, Aorus 15 er frakt med Microsoft Azure AI, som (hvis aktivert) gir tilgang til det Asurblå cloud database og trekker tidligere samlet informasjon om appen du kjører i for å best optimalisere det.

I sammenligningen demo som vi så, PUBG var å komme rundt 50 bilder per sekund med AI av, men når AI slått på det som faktisk er optimalisert system for å prioritere GPU, som fikk spillet til å kjøre på rundt 60 fps.

Gigabyte uttalt at AI vil støtte alle Adobe-programvare, som vil tillate opp til en 30 prosent økning i ytelse mens du redigerer i programmer som Adobe Premiere. Hvis Microsoft Azure AI fungerer som annonsert, det kan helt revolusjonere bærbare spill-pc.

Aorus 15 keyboard

Hvis du ønsker å bringe den Aorus i premium-serien får du en Intel Core i7-8750H-prosessor, Nvidia GeForce RTX 2070 med 8 gb VRAM, 16 GB RAM (2 spor for 32 GB) og to 2 TB Ssd-er.

Overraskende, Aorus 15 ‘ s hood var mer sexy enn sine mye mer kostbart alternativ, Aero-15, som matt sort var ledsaget av to stilig skåret hvit LED-strips som fører opp til en glødende Aorus logo.

Den beste delen er at webkameraet er ikke på hengsel, som Aero-15; det er på toppen akkurat der det skal være, så jeg trenger ikke å føle deg skyldig om å verdsette pent kutte hjørner på hengslene.

Aorus 15 back

Men Aorus 15 ser ut og føles litt klumpete, som veier litt over 5 kg, og nesten måling i 1 cm tykke. Chassiset har tre USB-3.1-porter, én USB-3.1 Type-C (støtter DP-1.3), en HDMI-2.0-port, en RJ45 port, en mini SD-kort slot, og en hodetelefonutgang.

Selv med webcam på topp, vi har fortsatt den utrolig tynne rammen kombinert med en 15.6-tommers, 1080p-panel med en 144Hz oppdateringsfrekvens. Den grønne trær og røde hus i de snøfylte landskap av Battlefield V var overraskende lyse og fargerike blant Gigabyte er godt opplyst messe.

Den Aorus 15-tastaturet ser det ryddig, og fortsatt får lyse tre-sone RGB-belysning, men når jeg testet den, tastene følte mushy og utilfredsstillende når jeg skrev på dem.

Aorus 15 underside

Som Aero 15, Aorus 15 får de mye trenger Windows presisjon drivere for touchpad samt NAHIMIC lyd programvare som gir full equalizer samt 7.1 virtuell surround-lyd.

Noe unikt til Aorus 15 er at over halvparten av sine undersiden er dedikert til heatpipes og fans, og fra hva jeg kunne se gjennom åpningene for det var minner av motoren i et luksus sportsbil.

Aorus har ikke vurdert batterilevetid på 15-tommers bærbar pc, men Gigabyte ‘ s Aero-15 er vurdert til å vare i opp til 10 timer, noe som er latterlig for en gaming laptop. Hvis Aorus 15 er noe i nærheten av at vi kommer til å bli imponert.

Unødvendig å si, vi er spent på å se hvor effektiv Microsoft Azure AI er og hvordan det vil forme fremtiden bærbare spill-pc til å komme. Stay tuned for full gjennomgang og benchmarks av Aorus 15.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

Forfatter-Bio

Rami Tabari

Rami Khordadbeh,
Så snart Rami Khordadbeh sprunget ut av College of Staten Island, han traff bakken kjører som Skribent for Bærbare pc Mag. Han omtaler hver form og form av en bærbar datamaskin samt alle slags kule tech. Du kan finne han sitter ved pulten sin, omgitt av en hoarder drøm av bærbare datamaskiner, og når han går sin vei ut til sivilisasjonen, kan du fange ham ser virkelig dårlig anime eller spiller noen form av smertelig vanskelig kamp. Han er den beste i hver kamp, og han hadde bare ikke tape. Det er derfor du noen ganger ta sin byline i Tom ‘ s Guide, som tar på seg den nyeste Sjeler-som utfordring.
Rami Khordadbeh,