MSI PS63 Moderne Hands-On: Træde til Side, XPS 15

0
42

Ved

Phillip Tracy

|
8 januar 2019 09:34 pm

  • MERE

Dell XPS 15 og MacBook Pro kan snart står overfor hård modstand fra en usandsynlig kilde.

MSI, det Taiwanske selskab, bedst kendt for sin gaming bærbare computere og komponenter, er at sprede sine nå længere ind i mainstream markedet med den nyligt annoncerede PS63 Moderne.

msi-ps63-modern-featured

En del af den Prestige serie, MSI PS63 Moderne vil være til rådighed for $1.200 til $1,500, når det lanceres senere i denne måned.

MERE: Bedste Video Redigering Bærbare computere (Herunder Modeller Med 4K …

En 15,6-tommer bærbar, den slanke PS63 Moderne prioriterer mobilitet og batterilevetid — ting de fleste af betydning for erhvervslivet brugere og skabere — over gaming dygtighed. Til det formål, de PS63 Moderne er bare 0,6 inches tyk og 3,6 kilo, hvilket gør det til et af de mere bærbare 15-tommer bærbare computere, du vil finde på markedet.

msi ps63 modern

Trods sin slanke design, de PS63 tilbyder et stærkt udvalg af porte, herunder USB-3.1-port, tre USB-3.1 (Type A) – indgange, HDMI, microSD-kort og en hovedtelefon/mikrofon combo jack. Desværre, der er ingen Thunderbolt-3-støtte.

MSI viste tilbageholdenhed, når designe PS63 Moderne, og de resultater, der er attraktive. Den PS63 Moderne forført mig, med sin unikke grå/blå chassis og diamant-cut kanter, at glitre en indigo hue under de rette belysning. Som de fleste bærbare computere afsløret på CES 2019, PS63 Moderne har ekstremt tynde kanter, der hjælper med at reducere den samlede fodaftryk af den bærbare.

msi side

De snævre grænser, heller ikke distrahere fra den bærbare ‘ s 15.6-tommers, 1080p skærm, som syntes lyse og levende, selv under dårlige konferencelokale belysning. For en 4K-model, du skal slå til MSI ‘ s P65 Skaberen.

Den P63 Moderne er meget en præmie til bærbar computer. Så meget er klart, der er baseret på de komponenter, det kan være udstyret med, herunder en Intel Core i7 CPU, op til 32GB RAM og dual Ssd ‘ er. Selv om den P63 Moderne er ikke beregnet til gamere, MSI anerkender, at business-brugere stadig har brug for kraftfulde grafik til at køre visse programmer (eller fyre op Fortnite efter en lang dag på kontoret). Den P63 Moderne udstyret med en Nvidia GeForce GTX 1050 Max-Q GPU med 4 gb RAM. Selvom det ikke er en del af den nye RTX Gpu ‘ er, alle taler om, GTX-1050 er kraftig nok til at køre de fleste moderne spil til lave indstillinger.

På software-fronten, MSI er ved at indføre, hvad det kræver, Skaberen Center. Svarende til selskabets Dragon Center software (til gaming bærbare computere), Skaberen Center optimerer ydeevnen af PS63 ved at tilpasse sig til uanset hvilket program, du bruger. For eksempel, den software, der vil skrue op for PS63 ‘ s CPU-forbrug, når du begynder at redigere billeder i Photoshop eller øge GPU-output, når gaming.

msi ps63 lid

Den PS63 er baggrundsbelyst (kun hvid, ingen RGB-denne gang) tastatur var rart og bidsk i løbet af min korte tid med den bærbare computer. MSI lover også forbedret touchpad ‘ en ydeevne, noget, de har været kritiseret for i fortiden.

MSI priser, PS63 batteri levetid på 16 timer, hvilket, hvis nøjagtige, ville være førende i klassen. Men vi vil ikke vide med sikkerhed, hvor længe den bærbare computer varer på en opladning, indtil vi sætte det gennem vores virkelige verden test.

ps63 modern pic

Business professional, der rejser hyppigt vil også sætte pris på størrelsen af PS63 Moderne magt mursten. Mursten så ud til at være omkring en fjerdedel af størrelsen af den strømforsyning, jeg bære rundt på for min to år gamle XPS 15. Der kan ikke virke som en big deal, men hver ounce spørgsmål, når du tilbringe lange perioder rejser med en bærbar computer på hånden.

Den PS63 Moderne efterladt et godt første indtryk, og jeg ser frem til at få mine hænder på en gennemgang enhed for at se, hvordan det kan sammenlignes med andre top premium forbruger-bærbare, som de XPS 15 og HP Spectre x360.

  • Bedste Laptops: topkarakter Notebooks, Chromebooks, 2-i-1