MSI PS63 Moderne Hands-On: Stap Opzij, XPS 15

0
36

Door

Phillip Tracy

|
8 januari 2019 09:34 uur

  • MEER

De Dell XPS 15 en MacBook Pro kan binnenkort harde tegenstand van een onwaarschijnlijke bron.

De MSI, de Taiwanese bedrijf het best bekend voor de gaming-laptops en onderdelen, is het verspreiden van de bereiken die verder in de mainstream markt met de onlangs aangekondigde PS63 Modern.

msi-ps63-modern-featured

Een deel van de Prestige serie, de MSI PS63 Modern zal beschikbaar zijn voor $1.200 tot $1,500 bij het van start later deze maand.

MEER: Beste Video ‘ s Bewerken Laptops (met Inbegrip van Modellen Met 4K …

Een 15,6-inch laptop, de slanke PS63 Moderne prioriteert draagbaarheid en de levensduur van de batterij — de dingen die het meest belangrijk voor zakelijke gebruikers en makers — over gaming dapperheid. Te dien einde, de PS63 Moderne ligt op slechts 0.6 centimeter dik en 3.6 kilo, waardoor het een van de meer draagbare 15-inch laptops vindt je op de markt.

msi ps63 modern

Ondanks het slanke design, de PS63 biedt een sterke diverse aansluitingen, waaronder een USB-3.1-poort, drie USB-3.1 (Type-A) – ingangen, een HDMI, een microSD-kaart en een hoofdtelefoon/microfoon combo-aansluiting. Helaas, er is geen Thunderbolt-3 ondersteuning.

MSI toonde terughoudendheid bij het ontwerpen van de PS63 Moderne, en de resultaten zijn aantrekkelijk. De PS63 Moderne verleid me met zijn unieke grijs/blauw chassis en diamond-cut randen die shimmer een indigo tint onder de juiste verlichting. Net als de meeste laptops onthuld op de CES in 2019, de PS63 Modern heeft een extreem dunne bezels, die helpt bij het verminderen van de totale voetafdruk van de laptop.

msi side

Deze smalle randen ook niet afleiden uit de laptop 15,6-inch, 1080p scherm, die leek helder en levendig, zelfs onder slechte conferentie verlichting van de kamer. Voor een 4K-model, moet u zich te wenden tot de MSI P65 Schepper.

De P63 Modern is veel meer een premium laptop. Zoveel is duidelijk gebaseerd op de componenten kan worden uitgerust, met inbegrip van een Intel Core i7 CPU, tot 32 gb RAM en dual Ssd ‘ s. Hoewel de P63 Modern is niet bedoeld voor gamers, MSI erkent dat zakelijke gebruikers moeten nog steeds krachtige grafische uitvoeren van bepaalde programma ‘ s (of brand-up van Fortnite na een lange dag op kantoor). De P63 Modern is uitgerust met een Nvidia GeForce GTX 1050 Max-Q GPU met 4GB RAM. Hoewel het geen deel uitmaakt van de nieuwe RTX Gpu ‘ s iedereen over praat, de GTX 1050 krachtig genoeg is om de meeste moderne spellen op lage instellingen.

Op de software voor, MSI is de introductie van wat zij noemt de Schepper Center. Vergelijkbaar met het bedrijf en de Draak Center-software (voor gaming laptops), de Schepper Center optimaliseert de prestaties van de PS63 door het aan te passen naar welk programma u gebruikt. Bijvoorbeeld, de software zal bij het opendraaien van de PS63 CPU-gebruik wanneer u begint met het bewerken van beelden in Photoshop of het verhogen van de GPU-uitgang bij het spelen van spelletjes.

msi ps63 lid

De PS63 de achtergrondverlichting (alleen wit, geen RGB) toetsenbord voelde prettig en pittig tijdens mijn korte tijd met de laptop. MSI belooft ook verbeterd touchpad prestaties, iets wat ze hebben bekritiseerd voor in het verleden.

MSI tarieven de PS63 de levensduur van de accu om 16 uur, die, indien juist, zou zijn klasse toonaangevend. Echter, we weten niet zeker hoe lang de laptop duurt op een vergoeding tot we het door onze real-world tests.

ps63 modern pic

Zakelijke professional die vaak reist, zal ook genieten van de grootte van de PS63 Moderne macht baksteen. De steen leek ongeveer een kwart van de afmetingen van de power supply ik meenemen voor mijn twee-jaar-oude XPS 15. Dat lijkt misschien niet een big deal, maar elke ounce van belang wanneer u besteden een lange tijd reizen met een laptop bij de hand.

De PS63 Moderne liet een goede eerste indruk, en ik kijk uit naar het krijgen van mijn handen op een review exemplaar om te zien hoe het zich verhoudt tot andere top premium consument laptops, zoals de XPS 15 en HP Spectre x360.

  • Beste Laptops: Top Rated Notebooks, Chromebooks, 2-in-1s