MSI PS63 Moderne Hands-On: gå til Side, XPS 15

0
31

Av

Phillip Tracy

|
Januar 8, 2019 09:34 pm

  • MER

Dell XPS 15 og MacBook Pro kan snart møte tøff motstand fra en usannsynlig kilde.

MSI, den Taiwanske selskapet best kjent for sin bærbare spill-pc og komponenter, er å spre sine nå videre i det ordinære markedet med den nylig annonserte PS63 Moderne.

msi-ps63-modern-featured

En del av Prestige-serien, MSI PS63 Moderne vil være tilgjengelig for $1,200 til $1,500 når det lanseres senere denne måneden.

MER: Beste Video Redigering Bærbare datamaskiner (Inkludert Modeller Med 4K …

En 15.6-tommers bærbar pc, elegant PS63 Moderne prioriterer portabilitet og batterilevetid — tingene som er viktigst for business-brukere og skapere — over gaming dyktighet. Til slutt, PS63 Moderne er bare 0,6 tommer tykk og 3,6 kilo, noe som gjør den til en av de mer portable 15-tommers bærbare datamaskiner som du finner på markedet.

msi ps63 modern

Til tross for sin slanke design, PS63 tilbyr en sterk utvalg av porter, inkludert en USB-3.1-port, tre USB-3.1 (Type-A) innganger, HDMI, microSD-kort og en hodetelefon/mikrofon combo jack. Dessverre, det er ingen Thunderbolt 3 støtte.

MSI viste tilbakeholdenhet når du utformer PS63 Moderne, og resultatene er attraktive. Den PS63 Moderne forført meg med sin unike grå/blå chassis og diamond-cut kantene som shimmer en indigo hue under de rette belysning. Som de fleste bærbare datamaskiner som ble vist på CES 2019, PS63 Moderne har ekstremt tynne rammer, noe som bidrar til å redusere det totale fotavtrykket av den bærbare pc-en.

msi side

De trange grenser også ikke distrahere fra den bærbare pc-er på 15,6-tommers, 1080p-skjerm, som virket lyse og levende, selv under dårlige konferanserom belysning. For en 4K-modell, er du nødt til å slå til MSI er P65 Skaperen.

Den P63 Moderne er veldig mye en premium bærbare pc-en. Det er mye klart basert på komponentene kan det være utstyrt med, blant annet en Intel Core i7-PROSESSOR, opp til 32 gb RAM og to Ssd-er. Selv om det P63 Moderne ikke er ment for spillere, MSI erkjenner at business-brukere fortsatt må være de kraftige grafikk-å kjøre visse programmer (eller fyre opp Fortnite etter en lang dag på kontoret). Den P63 Moderne leveres med et Nvidia GeForce GTX 1050 Max-Q GPU med 4 gb RAM. Mens det er ikke en del av den nye RTX Gpu-er, som alle snakker om, GTX 1050 er kraftig nok til å kjøre de fleste moderne spill på lave innstillinger.

På programvaren foran, MSI er å innføre det de kaller Skaperen Center. Lik selskapets Dragon Center-programvare (for bærbare spill-pc), Skaperen Center optimaliserer ytelsen av PS63 ved å tilpasse seg til hvilket program du bruker. For eksempel, vil programvaren skru opp PS63 er CPU-bruken når du begynner å redigere bilder i Photoshop eller øke GPU-utdata når gaming.

msi ps63 lid

Den PS63 er bakgrunnsbelyst (kun hvit, ikke RGB-denne gangen) tastatur følte meg fin og irritabel i løpet av min korte tid med den bærbare pc-en. MSI lover også bedre touchpad ytelse, noe de har vært kritisert for i det siste.

MSI priser PS63 batterilevetid på 16 timer, noe som, hvis nøyaktig, ville være klasseledende. Men vi vil ikke vite sikkert hvor lenge den bærbare pc-varer på en kostnad inntil vi sette det gjennom vår virkelige verden testing.

ps63 modern pic

Profesjonell virksomhet som reiser ofte vil også sette pris på størrelsen av PS63 Moderne makt murstein. Murstein så ut til å være omtrent en fjerdedel av størrelsen av strømforsyningen jeg bære rundt for min to år gamle XPS 15. Det kan ikke virke som en big deal, men hver dråpe teller når du tilbringer lange perioder av gangen reiser med en bærbar pc på hånden.

Den PS63 Moderne venstre et godt førsteinntrykk, og jeg gleder meg til å få hendene mine på en anmeldelse enhet for å se hvordan det er sammenlignet med de andre topp-premie forbruker-pcer, som XPS 15 og HP Spectre x360.

  • Beste Bærbare datamaskiner: Topp Karakter Bærbare pc-er, Chromebook, 2-i-1