Lenovo Bijna Ring-Gratis Yoga S940 Is Klaar om te Vechten de XPS 13

0
42

Door

Rami Tabari

|
8 januari 2019 02:00 uur

  • MEER

LAS VEGAS – Lenovo slechts introduceerde de Yoga S940, een glad aluminium body laptop met een 13.9-inch, wikkel rond weergave die bijna doet denken aan een Samsung Galaxy smartphone. De Yoga S940 is gepland om te starten ergens in Mei 2019, beginnend bij $1,499.

Yoga S940: Specs en Prijs

  De Lenovo Yoga S940
Vanaf Prijs $1,499
Weergeven

13.9-inch Contour Glas:

FHD (1920 x 1080) IPS, Dolby Visie, 400nits

UHD (3840 x 2400) IPS, VESA HDR400, 500nits

CPU

Tot aan de 8e Generatie Intel Core i7

RAM Tot 16GB
Afbeeldingen

Intel UHD 620 Grafische

Opslag Tot 1 tb SSD
Poorten

Twee Thunderbolt-3 USB-C, Een USB-C 3.1 Gen 1, 3.5 mm audio jack

Grootte 12.57 x 7.77 x 0,48 cm
Gewicht 2.64 ponden

Lenovo ‘ s nieuwe Yoga kan worden uitgerust met de nieuwste Whisky Meer 8e Generatie Core i7-processor met een Intel UHD 620 GPU, 16GB RAM en een 1 tb SSD aan.

Terwijl de S940 nog steeds rotsen dezelfde Ijzer Grijs design als de andere Yoga broers en zussen, het profiel lijkt net zo strak en slank, het meten van 0,5 centimeter dik en met een gewicht van 2.6 kilogram. Het spreken van de Yoga broeders — dit is eigenlijk niet een 2-in-1 touch-enabled laptop Lenovo probeert gebruik te maken van de Yoga naamgenoot uit te breiden op de premie van de consument line-up.

Lenovo-Yoga-S940-01

De S940 heeft ook een opvallend gesneden lip met haar naam gegraveerd, die ook ruimte biedt voor de IR-camera om toegang te krijgen tot Windows-Hello.

De S940 skimps op enkele poorten, maar het heeft nog twee Thunderbolt-3 USB-C-poorten, een USB-C 3.1 Gen 1 poort en een 3,5 mm audio jack.

MEER: Beste Lenovo Laptops

Lenovo heeft het siert de Yoga S940 de 13.9-inch display met een 3840 x 2400 mm, HDR-scherm dat gemiddeld 500 nits helderheid. De S940 is eigenlijk ontworpen met Contour Glazen die wraps rond het scherm, en omdat het me doet denken aan een Galaxy-telefoon, ik instinctief probeerde het aanraken van het scherm (hint: het was geen touchscreen).

Lenovo-Yoga-S940-02

De Yoga S940 het toetsenbord voelt goed aan en bouncy als ik typ,-danste, maar de toetsen lijken iets meer ondiep dan ik zou hebben gewild. Een andere interessante functie in de Yoga S940 is de twee front-facing Dolby Atmos luidsprekers, die mooi rondes uit de premium multimedia kwaliteiten.

Lenovo de S940 tot 15 uur met een FHD paneel en 9,5 uur met een UHD-configuratie. Ongeacht, is het indrukwekkend om te zien een 4K-configuratie om een hele werkdag en dan wat op een enkele lading.

Lenovo-Yoga-S940-03

We zijn verheugd om te zien hoe de Yoga S940 staat tot felle concurrenten, zoals de Dell XPS 13-zodra we het via ons lab. Maar als de CES in 2019 heeft geopenbaard niets, het is dat we kunnen verwachten dat er meer niet-converteerbare aandelen deelnemen aan de Yoga gezin in de toekomst.

  • Laptops met de Langste Levensduur van de Batterij
  • Die Laptop CPU is geschikt voor U?
  • De Beste Laptops voor de Zakelijke en Productiviteit

Auteur Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Zodra Rami Tabari is voortgekomen uit het College van Staten Island, raakte hij de grond wordt uitgevoerd als een Schrijver voor het Personeel Laptop Mag. Hij controleert elke vorm en de vorm van een laptop als allerlei leuke tech. Je vindt hem zittend aan zijn bureau, omgeven door een potter ‘ s dream van laptops, en toen hij navigeert zich een weg naar de beschaving, kunt u vangen hem kijkt echt slechte anime of het spelen van een soort pijnlijk moeilijk spel. Hij is de beste in elke wedstrijd en hij wil gewoon niet verliezen. Dat is waarom je je zo af en toe vangen zijn bijzaak in Tom ‘ s Guide, met op de laatste Zielen-als uitdaging.
Rami Tabari,
op