Hvordan å Fikse Logitech-Mus for å Bla i macOS Mojave

0
38

Av

Henry T. Casey

|
Januar 6, 2019 07:00 am

 • MER

Bla føles like naturlig som å gå, så da la jeg merke til at min Logitech MX Master mus hjul sluttet å fungere, jeg følte meg som en fisk ut av vannet. Markøren fortsatt hoppet rundt min MacBook Pro-skjermen, og jeg kunne fortsatt klikke på elementer og koblinger, men rulle var død.

Logitech-MX-Master-Mouse-fixing

Jeg prøvde alle de vanlige triks. Koble fra og re-setter mus USB-adapter fungerte ikke. Det gjorde heller ikke endre rullehjul innstilling i Logitechs Valg. Å klikke med musen hjul bevegelse-knappen for å veksle fra å klikke på glatt ikke fikse det heller.

Etter å ha tilbrakt en overdreven mengde tid på å søke på Google oppdaget jeg at en av macOS Mojave nye funksjoner som er utformet for å gi mer sikkerhet, ble i stedet wrecking min rulle.

I denne støtten artikkel om Logitechs nettsted, fant jeg ut at “Tilgjengelighet-tilgang er nødvendig for å rulle, gest-knappen, tilbake/fremover, zoom og flere andre funksjoner, som forklart min mus ikke kunne aktivere Mission Control med tommelen knappen jeg er tilordnet til Bevegelsen.

MacOS er ment for å presentere deg med en ledeteksten når du først prøver og aktivere en av disse funksjonene, men jeg tror jeg ignorerte alternativ, og flyttet sammen.

Her er hvordan du aktiverer Logitech-mus-funksjonalitet (så vel som andre på samme måte har brutt.)

 1. Klikk på Apple-logoen.
  1
 2. Velg Systemvalg.
  2
 3. Klikk På Security (Sikkerhet Og Personvern.
  3
 4. Klikk Personvern.
  4
 5. Velg Tilgjengelighet.
   5
 6. Klikk på lås og skriv inn passordet.
  6
 7. Merk av i boksen ved siden av Logitech Valg Daemon.
  7

Tilgjengelighet tilgang kan også være behov for andre tilgang til systemet-krevende programmer, for eksempel Chrome Eksternt Skrivebord -, Damp-og Bartender.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

 • Den Beste macOS Mojave-Funksjonen Ikke er i Bruk
 • Hvordan Bruke Kontinuitet Kameraet i macOS Mojave
 • Hvordan Bruke Stabler i macOS Mojave

 

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,