Hands On: MSI-GS75 Stealth Is Sexy, Licht en Eerste Met RTX 2080 Max-Q

0
40

Door

Rami Tabari

|
8 januari 2019 09:35 am

  • MEER

LAS VEGAS – MSI geeft het dunste gaming laptop (GS65 Stealth Dun) met een 17-inch-upgrade, en het zal de eerste laptop ooit te nemen van de RTX 2080 Max-Q GPU. Aan het MSI-GS75 Stealth.

Er is geen woord beschikbaarheid van nog niet, maar het GS75 Stealth eerder kan komen dan later als MSI wil om trouw te blijven aan haar vorderingen. En we kregen te horen dat de nieuwe Stealth moet beginnen bij $2.500.

MSI GS75 Stealth

Deze slanke machine brengt de warmte met haar 8e Generatie Intel Core i7-processor en een Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q met 8 gb VRAM. En geen zorgen te maken: MSI is niet vergeten over onze geliefde GS65 Stealth Dun, zoals dat model zal ook het krijgen van een vernieuwd met de nieuwe RTX chips.

Op de GS75 Stealth-je hebt de opties voor een 1TB SSD, natuurlijk, maar een nette functie die MSI heeft opgenomen in de GS75 Stealth is maar liefst drie SSD-kaart slots. We hebben nog niet gezien dat deze functie uit voor een gaming laptop zo dun. En niet te vergeten, de MSI ook opgenomen gemakkelijke toegang aan de onderkant van de laptop, de vervanger van de Ssd ‘ s zelf.

Het spreken van dun, dit apparaat meet 15.6 x 10.2 x 0,7 cm en weegt net iets minder dan 5 pond, en dat maakt het één van de lichtste en dunste 17-inch gaming laptops op de markt. Het heeft een premium aluminium design ingezeept in mat zwart met accenten in een prachtige koperen.

MSI GS75 Stealth Keyboard

Een manier die MSI slaagt om de Stealth-GS75 deze dunne, zonder oververhitting is de Cooler Boost Trinity+ – systeem, waarbij het gebruik van zeven heatpipes verbonden met drie ventilatoren, waardoor de luchtdruk 45 procent meer dan normaal.

Ondanks dat je overspoeld wordt met lampjes rond de kamer, de GS75 Stealth is een 17,3-inch, 1080p paneel gloeide met een kleur als ik liep langs een snikhete auto in de besneeuwde woestenij van Battlefield V. Op de top van levendige, de GS75 Stealth display wordt begeleid door superthin randen aan alle vier de zijden, terwijl nog steeds in slaagt om de webcam op de bovenste ring.

Voor MEER informatie: De Beste Gaming Laptops

MSI is weer in het werken met de SteelSeries op het toetsenbord voor de schoonheid en het bedrijf kunt u nu de volledige controle over de RGB-verlichting, op iedere afzonderlijke toets. Als was het behoorlijk responsief en pittig toen liep ik rond in cirkels in Battlefield V.

MSI heeft verhoging van de touchpad met 35 procent, dat is vrij aanzienlijk en maakt het veel meer comfortabel te gebruiken wanneer je niet aan het gamen.

We konden niet om de luidsprekers te testen op de beursvloer, maar MSI vorderingen te hebben gemaakt van de luidsprekers 50 procent harder dan de vorige generatie, die is indrukwekkend, gezien het feit hoe goed ze waren op de Stealth Dun.

MSI GS75 Stealth Back

Een andere ongelooflijke verbetering die MSI gemaakt was om de levensduur van de batterij. Blijkbaar is de GS75 Stealth kan duren tot 8 hele uur op een lading, waardoor het een van de meest langdurige gaming notebooks te bestaan als dat aantal blijft trouw nadat we de proef op de som.

Een functie die ook indruk op mij heeft gemaakt was de introductie van de MSI-App-Speler, waarmee u om te spelen smartphone games op uw laptop, zodat u de volledige functionaliteit van het toetsenbord om te spelen een spel tot zes keer sneller dan een normale smartphone.

MSI is ook het stoten van zijn Dragon Center om compatibel te zijn met Nanoleaf lichte panelen, dus dat betekent dat de panelen aan te passen aan elke scène dat u ervaring in het spel. Als je onderwater duiken in Assassin ‘ s Creed Odyssey, zie je een prachtige vet, blauw, en als je zit bij een vuur, vonken van oranje zal flare op de panelen, die ziet er zo badass.

Ik ben zo enthousiast om meer tijd met deze schoonheid als het eenmaal rolt door ons lab. Stay tuned voor de volledige review en benchmarks en meer CES 2019 dekking.

Auteur Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Zodra Rami Tabari is voortgekomen uit het College van Staten Island, raakte hij de grond wordt uitgevoerd als een Schrijver voor het Personeel Laptop Mag. Hij controleert elke vorm en de vorm van een laptop als allerlei leuke tech. Je vindt hem zittend aan zijn bureau, omgeven door een potter ‘ s dream van laptops, en toen hij navigeert zich een weg naar de beschaving, kunt u vangen hem kijkt echt slechte anime of het spelen van een soort pijnlijk moeilijk spel. Hij is de beste in elke wedstrijd en hij wil gewoon niet verliezen. Dat is waarom je je zo af en toe vangen zijn bijzaak in Tom ‘ s Guide, met op de laatste Zielen-als uitdaging.
Rami Tabari,
op