Deze Software Voegt 3D-Geluid aan Uw MacBook

0
94

Door

Philip Michaels

|
9 januari 2019 10:55 am

  • MEER

LAS VEGAS — Nahimic geen introductie nodig om PC-gamers, die hebben genoten van de audio-software op laptops gebouwd door MSI, Asus en anderen. Hetzelfde kan waarschijnlijk niet gezegd worden voor Mac-gebruikers, maar Nahimic is op zoek om dat te veranderen met een simpele software downloaden.

Het bedrijf gebruikt deze week is de CES show in de schijnwerpers zetten de nieuwe audio-ethnography-software voor de Mac. Download het naar uw MacBook, Nahimic zegt, en het is zoals het toevoegen van 3D-geluid aan uw laptop met geluiden schijnbare verschijnen-om je heen, zelfs als je aan het luisteren bent van de laptop ingebouwde luidsprekers.

Werkt het? Drukke beurzen niet ideale situaties voor het testen van audio -, maar Nahimic het opzetten van een stand die deed haar best om het blok uit de ambient geluiden van de CES, dus de demo kan laten zien de audio-streaming van een MacBook Pro. Het kijken van een trailer voor Fantastische Beesten: De Misdaden van Grindelwald, ik kon horen dat de film dialogen, muziek en geluidseffecten die rond mij. Audiofielen kunnen balk op het kalmeren van het echte 3D-audio-ervaring, maar het is zeker leek het verbeteren van het geluid van de MacBook tijdens mijn tijd bij Nahimic de software.

IMG 20190106 184357
Nahimic rekeningen zijn Mac biedt als ideaal voor zowel Netflix binge sessies en stralen muziek uit je laptop. Te dien einde, de software kun je de instellingen aanpassen om aan te geven of u nu naar muziek luistert of films. Als het laatste het geval is, kunt u verder kiezen om te benadrukken dialoog of het produceren van een meer gebalanceerd geluid. Als je luistert via een hoofdtelefoon, Nahimic de software kunt u kalibreren audio er ook.

U kunt proberen Nahimic Mac-oplossing voor uzelf gratis bij een 15-daagse proefversie. Na dat, zult u zich aanmelden voor een $35 een jaarlijks abonnement.

Nahimic de Mac-software vereist macOS Sierra of later.

Image Credit: Laptop Mag

  • Beste Mac Apps Essentiële Apps voor Je MacBook