Denne Software Føjer 3D-Lyd til Din MacBook

0
40

Ved

Philip Michaels

|
Januar 9, 2019 10:55 am

  • MERE

LAS VEGAS — Nahimic behøver ingen introduktion til PC-gamere, der har nydt sin lyd-software på bærbare computere er bygget af MSI, Asus, og andre. Det samme kan nok ikke siges for Mac-brugere, men Nahimic søger at ændre det med en simpel software-download.

Selskabet, der anvendes i denne uge er CES viser, at spotlight sin nye lyd spatialization software til Mac. Download det til din MacBook, Nahimic siger, og det er ligesom tilføje 3D-lyd til din bærbare computer med lyde tilsyneladende vises alle omkring dig, selv om du lytter fra den bærbare ‘ s indbyggede højttalere.

Virker det? Overfyldte messer er ikke en ideel situation for test-lyd, men Nahimic oprette en stand, der gjorde sit bedste for at overdøve den omgivende lyde af CES, så den demo-kunne fremvise audio-streaming ud af en MacBook Pro. Se en trailer for Fantastiske Dyr: De Forbrydelser, af Grindelwald, jeg kunne høre den film dialog, musik og lydeffekter, der hvirvler omkring mig. Lydentusiaster kan vægrer sig ved at dæmpe det en ægte 3D-lyd-oplevelse, men det er bestemt syntes at forbedre den lyd, der kommer ud af MacBook i løbet af min tid med Nahimic ‘ s software.

IMG 20190106 184357
Nahimic regninger sin Mac tilbyder, som er ideelt for både Netflix binge sessioner og sprængning musik ud af din bærbare computer. Til det formål, den software, der lader dig justere indstillingerne for at angive, om du lytter til musik eller film. Hvis sidstnævnte, kan du yderligere vælge at understrege, dialogen eller til at producere en mere afbalanceret lyd. Hvis du lytter gennem hovedtelefoner, Nahimic ‘ s software kan du kalibrere lyd der, også.

Du kan prøve Nahimic Mac-løsning til dig selv for en gratis 15-dages prøveversion. Efter dette, vil du nødt til at tilmelde dig en $35 års abonnement.

Nahimic Mac-software kræver macOS Sierra eller senere.

Image Credit: Bærbar Computer Mag

  • Bedste Mac-Apps – Essentielle Apps til Din MacBook