Denne Programvaren Legger 3D-Lyd til Din MacBook

0
41

Av

Philip Michaels

|
Januar 9, 2019 10:55 am

  • MER

LAS VEGAS — Nahimic trenger ingen introduksjon til PC-spillere, som har hatt sin lyd-programvare på datamaskiner bygget av MSI, Asus og andre. Det samme sannsynligvis ikke kan sies for Mac-brukere, men Nahimic er ute etter å forandre det med en enkel nedlasting av programvare.

Selskapet brukte denne ukes CES vis for å sette søkelys på sin nye audio spatialization programvare for Mac. Last den ned til din MacBook, Nahimic sier, og det er som å legge til 3D-lyd til din bærbare pc-en med lyder tilsynelatende vises alle rundt deg, selv om du hører fra den bærbare pc-ens innebygde høyttalere.

Virker det? Overfylt messer er ikke ideelle situasjoner for å teste lyd, men Nahimic sette opp en bod som gjorde sitt beste for å blokkere ut lyder fra omgivelsene på CES så den demo kunne vise frem audio streaming ut av en MacBook Pro. Se på en trailer for Fantastiske Dyr: Forbrytelser av Grindelwald, kunne jeg høre filmens dialog, musikk og lydeffekter virvler rundt meg. Musikkelskere kan reagere sterkt på beroligende det er en ekte 3D-lyd-opplevelse, men det er absolutt så ut til å bedre lyden som kommer ut av MacBook i løpet av min tid med Nahimic programvare.

IMG 20190106 184357
Nahimic regninger Mac-tilbud som er ideelt for både Netflix overstadig økter og sprengningsarbeid musikk ut av din bærbare pc. I slutten av programvaren lar deg justere innstillinger for å angi om du lytter til musikk eller filmer. Hvis det siste, du kan videre velge å vektlegge dialog eller gi en mer balansert lyd. Hvis du lytter med hodetelefoner, Nahimic er programvare som lar deg kalibrere lyd er det også.

Du kan prøve ut Nahimic Mac-løsning for deg selv for gratis med en 15-dagers prøveversjon. Etter det, er du nødt til å registrere deg for en $35 årlig abonnement.

Nahimic er Mac-programvare krever macOS Sierra eller senere.

Image Credit: Bærbar Pc Mag

  • Beste Apper til Mac – Essensielle Apps for MacBook-en