Dells Mobile Connect Lærer Nye Virtuelle Tricks

0
44

Ved

Sherri L. Smith, Redaktør

|
8 januar 2019 01:00 pm

  • MERE

Det virker som kun i går, at jeg var test Dell Mobile Connect kun til i sidste ende at give den Bedste af CES 2018 for Bedste Software]. Det ser ud som virksomheden forsøger at gentage ydeevne med den seneste udgave af app ‘ en. Selskabet har øget app ‘ ens funktionalitet, som tillader dig at køre bare om alle app fra din smartphone, er det også begyndt at dyppe tæer ind i den virtuelle virkelighed plads.


Hvis du er bekendt med den app, du vil finde det præinstalleret på mange Dell laptops og desktops. Det er tilgængeligt til Android-og iOS, Dell Mobile Connect letter problemfri interaktion mellem din bærbare computer og smartphone i klog, anvendelige måder, herunder visning af din smartphone-meddelelser på din bærbare computer. Du kan også kommunikere med smartphone-apps. For eksempel, jeg kaldte et Lyft på Dell XPS 13. Jeg selv snuppede en Spillene og en Magnamite i Pokemon Gå. Og ja, Apple-brugere, app ikke spiller rart med dine iPhones.

MERE: Bedste Dell og Alienware Bærbare computere

dell mobile connect

Den app, som for nylig fik en grænseflade opdatering, der fik en ren, frisk look med store, let at læse tekst. Men mere vigtigt er, den nye funktionalitet, som lader dig trække og slippe filer trådløst mellem enheder. I løbet af min demo, jeg scannet et par nuttede billeder af hvalpe fra den bærbare computer til test telefonen. Overdragelsen var nær øjeblikkelig, uanset hvilken enhed jeg brugte.

dell mobile connect   3

Et blik mod fremtiden, Dell har en beta-version på app ‘ en, der fungerer i virtual reality. I øjeblikket, uden for at modtage meddelelser, er du afskåret fra den virkelige verden, herunder din telefon i VR. Under en demo, jeg overværede rep besvarer et opkald, og få et Lyft — uden at fjerne HTC Vive Pro. Da du ikke kan håndtere din fysiske håndtering af din telefon i VR, Mobile Connect skabt en repræsentation af enheden. Den virtuelle telefon var visuelt og funktionelt præcise faksimile af rep ‘ s iPhone.

Når en anden rep greb telefonen til at tage et selfie, jeg så den forestående billedet i realtid. Latenstiden minimum, hvilket betyder, at jeg kunne se mig selv bølge på samme tid. Det er en god antydning af, at Dell satser på fremtiden for VR.

  • Dell Laptops – Mærke Gennemgang og Vurdering
  • Bedste Software
  • Bedste VR Headset