Dell ‘ s Black Edition 2-in-1 Heeft Plezier Met Magneten

0
38

Door

Sherri L. Smith, Editor

|
8 januari 2019 01:00 uur

  • MEER

Dit is waarschijnlijk de beste uitvinding sinds Jay-Z ‘ s Black Album. Oke, oke, dat is een grote ole stuk overdreven, maar toch, dit is een pretty cool laptop. Beschikbaar ergens in Mei (prijs nader vast te stellen), de Dell Inspiron 13 7000 2-in-1 Black Edition is strak en functioneel.


Waarom U Moet De Zorg

De Black Edition is een hoogtepunt van de macht van de pen en magneten. De laptop is het eerste systeem is voorzien van een full-size magnetische pen bay. Gelegen in het scharnier, de Actieve Pen rustte goed als ik ben overgestapt van de 2-in-1 van laptop, tablet, tent en standby-modus. En wanneer het tijd is om het gebruik van de pen, het gemakkelijk schoot uit, zodat ik kon doen wat glansloos doodles.

black edition 4

Ontwerp

Zoals de naam al doet vermoeden, de 7000 Black Edition is een keiharde knaller in zwart aluminium. Zowel de 13-inch en 15-inch versies van het systeem zijn verkrijgbaar in zilver, indien de alle-zwart motief is niet uw ding. Hoewel Dell heeft nog de exacte afmetingen, het bedrijf beweert dat de laptop slanker dan de vorige iteraties van de 7000-serie.

black edition

Dell heeft het toetsenbord een lichte make-over, zodat het bedrijf om ruimte te maken voor de power-toets op het toetsenbord dek. De knop heeft ook een geïntegreerde vingerafdruk scanner voor eenvoudig aan te melden. De 15-inch-model heeft een volledige Num Pad.

MEER: Beste Dell en Alienware Laptops

Andere opmerkelijke veranderingen in het ontwerp, betreft het koelsysteem. De luchtinlaat en ventilatieopeningen bevinden zich op de onderkant, terwijl de output openingen zijn gelegen in het scharnier. Op die manier hoeft niet te zorgen over de warme lucht blazen op je, ongeacht de stand. En dankzij de Adaptieve Thermische technologie, de laptop kan zinvol zijn wanneer het op een bureau, worden gehouden of in een ronde en aanpassen van de prestaties dienovereenkomstig te bezuinigen op de warmte.

Specs

De Black Edition is absoluut gestapelde wanneer dit wordt geleverd. Het is gebluste een Intel Whisky Core i7-processor, een 4K-scherm. Echter, er is geen woord nog op opties voor opslag of graphics, maar het is een veilige weddenschap dat het zal komen met een geïntegreerde GPU.

Bottom Line

De Dell Inspiron 13 7000 Black Edition is slank, stijlvol en uiterst veelzijdig. Naast het transformeren van laptop naar tablet en verschillende andere modi, de laptop beschikt ook over een Actieve Pen, die een beroep op creatieve professionals. We zijn ook onder de indruk van de Adaptieve Thermische technologie, die u helpen houden het heerlijk koel. Kortom, de ‘Black Edition’ zal een geweldige aanvulling op de Inspiron-familie.

  • Beste 2-in-1s
  • Dell-Laptops – Merk Review en Beoordeling
  • 10 Grote Pen-Enabled Apps Die Werken met Windows Inkt