Dell ‘ s Black Edition 2-i-1 Har Sjov Med Magneter

0
46

Ved

Sherri L. Smith, Redaktør

|
8 januar 2019 01:00 pm

  • MERE

Dette kan være den bedste ting, da Jay-Z ‘ s Black Album. Okay, okay, det er en stor ole stykke af overdrivelse, men stadig, det er en temmelig cool bærbar. Tilgængelig engang i Maj (pris TBD), Dell Inspiron 13 7000 2-i-1 Black Edition er elegante og funktionelle.


Hvorfor Bør Du Pleje

Black Edition er en kulmination af magt i pen og magneter. Den bærbare computer er det første system har en fuld-størrelse magnetisk pen-bugten. Beliggende i hængsel, den Aktive Pen hvilede sikkert, som jeg skiftede den 2-i-1 fra laptop, tablet, telt og stand-tilstand. Og når det er tid til at bruge pennen, er det let poppet ud, så jeg kunne gøre noget mat kruseduller.

black edition 4

Design

Som navnet antyder, 7000 Black Edition er et stone-cold stunner i sort aluminium. Både de 13-og 15-tommer versioner af systemet fås i sølv, hvis alle-sort motiv ikke er dine ting. Selv om Dell har endnu ikke offentliggøre den eksakte dimensioner, selskabet hævder, at den bærbare computer er slankere end tidligere iterationer af 7000-serien.

black edition

Dell har givet tastaturet en lille makeover, så virksomheden, for at gøre plads til power-knappen på tastaturet dæk. Knappen også har en integreret fingeraftryksscanner til nem-login. Den 15-tommers model har et fuldt Num Pad.

MERE: Bedste Dell og Alienware Bærbare computere

Andre bemærkelsesværdige design ændringer, bekymringer, kølesystem. Luftindtaget ventilationskanaler er placeret på bunden, mens output ventilationskanaler er placeret i hinge. På den måde, behøver man ikke bekymre sig om varm luft blæser på din uanset position. Og takket være Adaptiv Termisk teknologi, laptop kan fornemme, når det er på et skrivebord, eller på en lap og tilpasse sin ydelse i overensstemmelse hermed til at skære ned på varmen.

Specs

Den Sorte Udgave vil være helt stablet når den leveres. Det er slacked at have en Intel Whisky Core i7 processor, en 4K-skærm. Men, der er ingen ord endnu om opbevaring optioner eller grafik, selv om det er en sikker satsning, at det kommer med en integreret GPU.

Bottom Line

Dell Inspiron 13 7000 Black Edition er det slanke, stilfulde og meget alsidig. Ud over at omdanne fra laptop til tablet og flere andre modes, den bærbare computer har også en Aktiv Pen, som vil appellere til kreative professionelle. Vi er også imponeret af den Adaptive Thermal technology, som vil hjælpe med at holde tingene pænt og cool. Alt i alt er Black Edition vil være en fantastisk tilføjelse til Inspiron familie.

  • Bedste 2-i-1
  • Dell Laptops – Mærke Gennemgang og Vurdering
  • 10 Store Pen-Aktiverede programmer At Arbejde sammen med Windows-Blæk