Dell ‘ s Black Edition-2-i-1 Har det Gøy Med Magneter

0
42

Av

Sherri L. Smith, Redaktør

|
Januar 8, 2019 01:00 pm

  • MER

Dette er kanskje den beste siden Jay-Z ‘ s Black Album. Okay, okay, det er en stor ole stykke overdrivelse, men likevel, dette er en ganske kul bærbar pc. Tilgjengelig en gang i Mai (pris TBD), Dells Inspiron 13 7000 2-i-1 Black Edition er elegant og funksjonell.


Hvorfor Du Bør Bry

Black Edition er en kulminasjon av den strøm av pennen og magneter. Den bærbare pc-en er det første systemet har en full-size magnetisk penn bay. Ligger i hengslet, den Aktive Penn hvilte sikkert, som jeg byttet 2-i-1 fra laptop, tablet, telt og stående modus. Og når det er tid for å bruke pennen, er det lett spratt ut så jeg kunne gjøre noe laber kruseduller.

black edition 4

Design

Som navnet antyder, 7000 Black Edition er en iskald stunner i sort aluminium. Både 13-og 15-tommers versjoner av systemet er tilgjengelig i sølv, hvis alt-svart motiv ikke er din ting. Selv om Dell har ennå å slippe den eksakte dimensjoner, selskapet hevder at den bærbare pc-er slankere enn tidligere versjoner av 7000-serien.

black edition

Dell har gitt tastaturet en liten makeover, noe som tillater selskapet å gjøre plass for av / på-knappen på tastaturet og dekk. Knappen har også en integrert fingeravtrykkleser for enkel pålogging. 15-tommersmodellen har en full Num Pad.

MER: Beste Dell og Alienware Bærbare

Andre nevneverdige endringer av utforming, gjelder kjølesystem. Luftinntaket ventilene er plassert på bunnen mens utgang vents ligger i hengslet. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for varm luft blåser på din uansett posisjon. Og takket være den Adaptive Termisk teknologi, den bærbare pc-en kan føle når det er på et skrivebord, blir holdt eller i en runde, og justere sin ytelse derfor å kutte ned på varmen.

Spesifikasjoner

Black Edition vil være helt stablet når den sendes. Det er slacked å ha en Intel Whisky Core i7-prosessor, en 4K-skjerm. Men, det er ingen ord som enda på valg for lagring eller grafikk, selv om det er en trygg innsats det kommer med en integrert GPU.

Bottom Line

Dell Inspiron 13 7000 Black Edition er slank, stilig og svært allsidig. I tillegg til å transformere fra bærbar pc til nettbrett og flere andre moduser, den bærbare pc-en har også en Aktiv Penn, som vil appellere til kreative fagfolk. Vi er også imponert over den Adaptive Termisk teknologi, som vil bidra til å holde ting fint og kult. Totalt sett Black Edition vil være et flott tillegg til Inspiron familie.

  • Beste 2-i-1
  • Dell Bærbare pc – er, Helt Gjennomgang og Vurdering
  • 10 Gode Penn-kompatible Apper Som Fungerer med Windows Blekk